Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Sandy Beach Hotelli

Kausi:


Keskitason aurinkoinen all inclusive-rantahotelli Siden liepeillä
Hotelli sijaitsee Kumköyn kylän liepeillä, Sideen johtavan kävelytien varressa, päätielle n. 100 metriä, hyvät yhteydet Siden keskustaan (2,5 km) minibussilla päätieltä tai rannan kävelytietä. Hotellissa hyvät peruspalvelut: minimarket, kampaamo, valokuvaus- ja laukkuliike. Satelliittitelevisio ja langaton internetyhteys aulatilassa. Aulabaari ja ravintola, jossa myös ulkoterassi. Ohjattua toimintaa päiväaikaan ja viikoittain turkkilainen ilta. Lapsille (4-11 v) kansainvälinen miniklubi (leikkihuone ja -alue). Maksullinen kylpyläosasto, jossa kauneushoitola ja muita hoitoja. Sauna ja hamam (käsittelyt maksullisia) sekä pieni kuntosali. Pöytätennis, koripallokenttä, darts, boccia. Allasalueella baari, josta tarjoilu myös rannalle, erillinen lastenallas ja aurinkotuoleja ja varjoja, allas/rantapyyhkeet.Viereisellä omalla ranta-alueella aurinkotuoleja ja -varjoja, rantalentopallokenttä ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Ranta loivasti syvenevänä ja hienohiekkaisena soveltuu hyvin myös lapsille.


Huoneet

Uudistetut, modernisti turkoosi/beigesävyin sisustetut huoneet, joissa laminaattilattia, puhelin, satelliittitelevisio, minibaari (vesipullot saapumispäivänä), maksullinen tallelokero, parveke. Kylpyhuoneessa suurimmassa osassa suihkukaappi (90%), joissain amme/käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.
Lisäksi varattavissa hieman suurempia huoneita samoilla varusteilla sekä perhehuoneita, joissa muuten sama varustus kuin standardihuoneissa, mutta kaksi huonetta, joista toisessa kaksoisvuode ja toisessa kaksi normaalivuodetta, yksi kylpyhuone, televisio toisessa huoneessa. Osassa perhehuoneita ilmastointi vain toisessa huoneessa.
Yleistä

Virallinen luokitus 4*. Rakennettu 1997, uusittu talvella 2006/2007, ulkotilat uusittu 2010, 2014-15 koko viideskerros remontoitu. Talvella 2015-16 huoneisiin uusittu laminaattilattiat ja vaihdettu suihkukaapit (90%) ammeiden tilalle. Yhteensä 274 huonetta kuudessa 4-5 -kerroksisessa rakennuksessa, hissit (yhdessä rakennuksista ei hissiä). Vastaanotossa rahanvaihto.

Perushintaan sisältyy  standardihuone  ja all inclusive-hoito.  Lisämaksusta tilavampi huone tai perhehuone. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Hissi ( 5 kpl )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 4-5 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta