Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Side Miami Beach Hotelli

Side Miami Beach Hotelli

Kausi:


Funkkistyylinen hotelli Siden keskustan tuntumassa

Pienehkö, keskitason lomahotelli sijaitsee Siden länsirannalla, kävelymatkan päässä keskustasta (600 m) lähellä menevää rannan kävelytietä pitkin. Lähistöllä kauppoja, ravintoloita ja baareja ja muita hotelleja, mm. Sayanora- ja Altinkum Bungalows -hotellimme. Linja-autoasema pienen matkan päässä, sieltä hyvät yhteydet lähikaupunkeihin kuten Manavgat ja Alanya. Hotellissa peruspalvelut; hamam (käsittelyt maksullisia) ja aulassa televisionurkkaus sekä baari ja ravintola, jossa myös ulkoterassi. Puutarhaa ja allasalueella baari, erillinen lasten allas, aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilla oma ranta-alue West Beachilla, jossa maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä rantabaari (ei sis. ai-pakettiin) ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia.


Huoneet

Siistit, uusitut huoneet, jotka sisustettu vaalein ja turkoosin sävyin. Laminaattilattia, puhelin, lcd-televisio (ei pohjoismaisia kanavia ) ja langaton nettiyhteys. Maksulliset tallelokero ja minibaari. Kalustettujen parvekkeiden koko vaihtelee. Osassa on kylpyhuoneeseen askelma (n. 15 cm), amme/käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja. Kaikissa huoneissa kaksoisvuode ja normaalivuode, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Yleistä

Virallinen luokitus 3*. Rakennusvuosi 2001, uudistettu perusteellisesti 2012 sekä huoneet ja vastaanotto talvella 2014-15. Kaksi kolmikerroksista rakennusta, joissaa yhteensä 100 huonetta, ei hissiä. Hotellialueella myös paljon portaita ja tasoeroja, ei sovellu liikuntarajoitteisille, myös lentokenttäbussi saattaa joutua jäämään isomman kadun varteen n. 50 m vastaanotosta. Vastaanotossa rahanvaihto, yleisimmät luottokortit käyvät.

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja all inclusive-hoito, johon sisältyy päivän ateriat ja paikallisia juomia. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Talvikauden aikana sekä kesäkauden alku- ja loppuvaiheessa yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Hyväksyttävät luottokortit ( All cards )
  • Tallelokerot huoneissa ( 2e/pvä )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas
  • Lasten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Selmiye mah, samasik sk No 9 Side/ Manavgat

Telephone

:+ 90 242 753 53 52

Fax

:+ 90 242 753 13 70