Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Von Resort Golden Coast Hotelli - COLAKLI

Kausi:

Perheille soveltuva monipuolinen hotelli ranta-alueella Siden itäpuolella
Hotelli sijaitsee Colaklin alueella, Siden ulkopuolella. Hyvät bussiyhteydet sekä Sideen että läheiseen Manavagatin kaupunkiin. Hotellissa useita sisä- ja ulkobaareja, yökerho, ravintola sekä kolme a la carte -ravintolaa: meksikolainen, kala- ja välimerellinen ravintola. Hotellissa maksullinen kylpyläosasto jossa erilaisia hoitoja, hamam ja sauna (maksuton). Kuntosali, biljardi, pöytätennis, lentopallo, rantalentopallo sekä lisämaksullisia vesiurheilumahdollisuuksia (eivät hotellin palveluja). Lapsille leikkialue ja leikkikenttä sekä kansainvälinen miniklubi. Useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin, allasalueella ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot, allaspyyhkeet lisämaksusta. Hotellin vieressä sijaitsevan vesipuiston käyttö on hotellin asiakkaille ilmaista. Vesipuistossa 11 vesiliukumäkeä ja kolme allasta, (alaikäraja. 4 v aikuisen kanssa ja 16 v. yksin), vesipuisto avautuu toukokuun alussa. Viereisen Von Club Golden Beach -hotellin palvelut myös käytettävissä. Hotellilla oma ranta-alue, jossa ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Hotelli järjestää viikoittain iltaohjelmaa.

Huoneet
Vaaleansinisen sävyin sisustetuissa valoisissa huoneissa osassa laminaattilattia ja osassa kokolattiamatto, puhelin, satelliittitelevisio, tallelokero, minibaari ja parveke. Osassa huoneita amme ja osassa suihkukaappi, käsisuihku ja hiustenkuivaaja. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.
Lisämaksusta saatavilla myös perhehuoneita. Toisessa huonetyypissä kaksoisvuode sekä kerrossänky lapsille, toisessa kaksi huonetta, joista toisessa parivuode, toisessa kaksi normaalivuodetta, yksi kylpyhuone, muuten varustelu sama kuin standardihuoneissa.
 
Yleistä
Virallinen luokitus 5*. Hotelli on rakennettu vuonna 2002 ja remontoitu talvella 2011-2012. Hotelli koostuu kolmesta 4-6 kerroksisesta rakennuksesta, joissa yhteensä 404 huonetta ja hissit. Hotellin aulassa rahanvaihto. Hotellissa minimarket sekä pieni kauppakeskus. Pankkiautomaatti hotellin läheisyydessä.

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä sekä all inclusive -hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista. Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella.

Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya- 55 k )
  • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Colakli - 2 km )
  • Ydinkeskustaan ( Side - 9 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
  • Vesiliukumäkiallas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta
: Lisämaksusta