Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Terveysturismi

Miksi terveyslomille Turkkiin?

Terveyslomat ja terveysturistit ovat termejä, joilla viitataan terveydenhuollossa kasvavaan trendiin hakea terveyspalveluja kotimaan ulkopuolelta. Kun päätät mennä lääketieteelliseen hoitoon Turkkiin, saatat säästää noin 30 – 70 % verrattuna samaan toimenpiteeseen Suomessa.

Olemme koonneet näille sivuille esimerkkejä Turkin etelärannikon lomakaupungeissa tarjolla olevista terveyspalveluista. Yleisimpiä toimenpiteitä ja hoitoja ovat mm. silmien laserleikkaukset, hammashoito, hiustensiirrot, lämpöhoidot / terveyskylpylän hoidot, hedelmällisyyshoidot, kauneusleikkaukset, fysiatria ja kuntoutus.  

Yhdistä loma ja hoito Turkissa

Sinun ei ole pakko valita rentouttavan loman ja terveytesi hoidon välillä. Voit saada molemmat samalla kertaa kun yhdistät Turkin lomamatkaan haluamasi hoitopalvelut.

Mikäli joku edelleen olettaa Turkin olevan ainoastaan aurinkorantaa, hän on täysin väärässä! Turkissa itä kohtaa lännen ja sen perinteet, maut ja aromit muodostavat viekoittelevan yhdistelmän. Turkin jännittävä historia ja klassinen arkkitehtuuri sekä rauhalliset retriitit vuoristossa, tuoksuvien appelsiinitarhojen kukkulat, loppumattomat hiekkarannat, turkoosi Välimeri ja romanttiset rannikkokaupungit tekevät Turkista varmasti lähes jokaisen lomamieltymyksille sopivan matkakohteen. Laadukas viihde, shoppailukohteet ja tarjolla olevat kulttuurikokemukset sekä trendikkäät baarit ja ravintolat yllättävät miellyttävästi. 

Turvalliset ja luotettavat terveyspalvelut

Turkki tarjoaa terveysalan ammattilaisten palveluita myös pohjoismaalaisille potilaille. Turkki onkin yksi maailman tunnetuimmista terveysmatkapalvelujen kohteista. Se on myös maailman kolmanneksi nopeimmin kasvava ja kuudenneksitoista suurin talous, ja on pyrkimässä Euroopan unioniin. Tärkeimmät syyt johtavaan asemaan terveysturismissa ovat korkealaatuiset palvelut ja edulliset hinnat. Tarjolla on edullisia vakiopaketteja sekä asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä palveluita. Kaikki lääketieteelliset hoidot ja toimenpiteet tapahtuvat Turkin terveysministeriön hyväksymien lääkäreiden ja henkilöiden toimesta. Kaikki kanssamme yhteistyötä tekevät lääkäriasemat ja klinikat ovat Turkin terveysministeriön rekisteröimiä ja ovat maan korkealaatuisimpia. Voit tiedustella toimivia, luotettavia ja edullisia hoitoehdotuksia terveysongelmiisi suoraan hoitoja tarjoavalta taholta.

Miksi valita Deturin matkapalvelut?

Deturilla on kokemukseen perustuvaa ammattitaitoa, jonka ansiosta voit matkustaa Turkkiin luottavaisin mielin. Ammattitaitoiset tiimit ovat kartoittaneet parhaat sairaalat ja lääkärit ja toimivat niiden kanssa yhteistyössä. Omalla rahalla ulkomailla voi hoidattaa itseään juuri niin kuin haluaa ja voit säästää jopa tuhansia euroja hoitokuluista verrattuna kotimaan hintoihin. Kaiken lisäksi sairaalassa ja leikkauksessa käynti on yksinkertaisesti sanottuna toimivaa. Leikkauksesta toipuminen rentouttavassa lomaympäristössä, arjen ulottumattomissa ei ainakaan heikennä lopputulosta, päinvastoin.

Lisätietoja ja yhteydenotto

Näiltä sivuilta voit lukea lisätietoja eri hoitotyypeistä ja etsiä sinua kiinnostavan hoitovaihtoehdon. Terveysmatkailun yleisimpiä toimenpiteitä ovat silmien laserleikkaukset, hammashoito, hiustensiirrot, lämpöhoidot, terveyskylpylän hoidot, hedelmällisyyshoidot, kauneusleikkaukset, fysiatria ja kuntoutus.

Terveyspalvelut

Hoidot ja terveyspalvelut asiakas tilaa ja sopii itsenäisesti palveluntarjoajan kanssa.
Voit ostaa Deturilta lennot, hotellipalvelut ja lentokenttäkuljetuksen. Detur ei varaa tai välitä terveyspalveluja.

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento