Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Hampaiden hoidot

Voit hankkia täydellisen hymyn Turkin lomallasi

Moni meistä lienee unelmoinut täydellisemmästä hammasrivistöstä tai häikäisevämmästä hymystä, mutta lykänneet sitä kustannussyistä. On olemassa myös toinen tapa… Turkissa voit saavuttaa unelmasi varmasti murto-osalla kotimaan kustannuksista. Hampaiden hoidon neuvonta, kauneuden hoito ja erilaiset hammasleikkaukset hoituvat yhteistyökumppaniemme klinikoilla useissa eri kohteissa, olipa hampaidesi kunto mikä tahansa.

Turkissa voit rentoutua ja unohtaa arkihuolet valitsemassasi rantalomakohteessa tai maaseutuidyllissä. Ja jälkikäteen lomakuvissa näkyy entistäkin säteilevämpi hymy!

Lääketieteellisten palvelujen laatu

Yhteistyöklinikoissamme työskentelee korkeatasoisia hammaslääketieteen ammattilaisia, jotka ovat kouluttautuneet Turkin ja Euroopan johtavissa yliopistoissa ja joista useat toimivat professoreina Turkin hammaslääketieteen oppilaitoksissa. He ovat myös kielitaitoisia ja kykenevät näin huolehtimaan myös kansainvälisistä potilaista. 

Potilaan tilan  ensimmäinen arviointi alkaa, kun potilas lähettää kopiot  hammastiedoistaan ja röntgenkuvistaan. Niiden perusteella hammaslääkäri arvioi tarvittavan hoidon ja tekee asiakkaalle ehdotukset tarvittavista toimenpiteistä. Tämä säästää aikaa ja matkustamista ja hammaslääkäri voi paremmin varautua kunkin potilaan tarpeita varten.


Esteettisen hammashoidon ja proteesihoidon kustannukset ovat Turkissa huomattavasti pienemmät kuin Pohjoismaissa, tinkimättä kuitenkaan hammashoidon tai proteesihoidon laadusta. Käytettävät hammashoidon materiaalit on valmistettu ensisijaisesti Euroopassa, kun taas implantit ja hammasproteesit valmistetaan paikallisesti. Tämä lyhentää toimitusaikoja ja mahdollistaa valmiin tuotteen tarkemman laadunvalvonnan.

Hoidettavat viat ja oireet ja hoitovaihtoehdot

Hampaiden vikoja ja oireita voidaan hoitaa useilla eri menetelmillä. Olipa kyseessä sitten esteettinen hammashoito tai juurihoitoon liittyvä leikkaus, käytetään uusimpia menetelmiä ja potilaan tarpeet ja mukavuus ovat etusijalla hoidon suhteen. Alla on suuntaa-antava luettelo hoidettavista vioista ja oireista ja hoitovaihtoehdoista. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja muista saatavilla olevista palveluista tai tarkempia tietoja.

* Hampaiden valkaisu UV-valolla tai laserilla.
* Posliinipinnoitteet 
* Kruunut. Kruunun materiaalivaihtoehdot ovat metalli, metalliin yhdistetty posliini tai kokonaan keraaminen (posliini).
* Perinteiset sillat puuttuvien hampaiden korvaamiseksi. Jotta hammas voidaan korvata sillalla, vähintään yksi hammas puuttuvan hampaan jommaltakummalta puolelta pitää valmistella kruunua varten. Sitten tekohammas kiinnitetään kruunuun ja koko rakenne sementoidaan valmisteltuun hampaaseen.
* Titaaniset hammasimplantit. Implantit voivat olla suorasivuisia tai kapenevia tai ne voivat olla kierteillä tai ilman. Nämä kiinnikkeet sijoitetaan leukaluuhun ja annetaan parantua, kunnes ne ovat "integroituneet" luuhun.
* Akryyliproteesit.

Yhteistyökumppanimme voivat tarjota seuraavat edut:

+ Kokenut kielitaitoinen henkilökunta 
+ Rauhallinen ja puhdas ympäristö 
+ Kuljetukset hotellin ja klinikan välillä saatavilla
+ Helppopääsyiset sijaintipaikat paikallisten palveluiden lähellä


Näin tiedustelet palvelua tai teet varauksen

Koska jokaisen tilanne on erilainen, hoitoa antava taho arvioi jokaisen tapauksen erikseen varmistaakseen laadukkaimman palvelun edullisilla hinnoilla. Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostitiedustelun suoraan hoitoa tarjoavalla taholle.

Terveyspalvelut

Hoidot ja terveyspalvelut asiakas tilaa ja sopii itsenäisesti palveluntarjoajan kanssa.
Voit ostaa Deturilta lennot, hotellipalvelut ja lentokenttäkuljetuksen. Detur ei varaa tai välitä terveyspalveluja.