Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Hiustensiirrot

Yhdistä lomaasi ulkonäkösi muutos

Jokaisen omakuva riippuu monestakin tekijästä, ulkonäkö on yksi niistä. Esimerkiksi  hiustenlähtö saattaa vaikuttaa itsetuntoon suurestikin. Nyt sinulle tarjoutuu mahdollisuus muuttaa radikaalisti ulkonäköäsi kaikista rentouttavimmalla tavalla: lomalla Turkissa!

Teemme yhteistyötä hiustensiirtoasiantuntijoiden kanssa Antalyan kaupungissa, joten hiustensiirtosi yhdistäminen kaupunkilomaan on mutkatonta! Voit nauttia molempien parhaista puolista ja nauttia samalla rentouttavasta lomasta. Totut nopeasti rentoon ilmapiiriin ja rannan hitaaseen elämänrytmiin niin, ettet enää haluakaan takaisin Suomeen!

Ja mikä parasta, lomasi hinta hoitoineen mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse valita hyvän ulkonäön ja loman välillä, vaan saat molemmat!

Palveluiden laatu ja lääketieteellisen henkilökunnan pätevyys

Teemme yhteistyötä sellaisten hiustensiirtoasiantuntijoiden kanssa, joilla monen vuoden kokemus alalta. Toimenpide tapahtuu rauhallisessa, puhtaassa ja hygieenisessä ympäristössä. Klinikkamme takaavat luonnollisen tuloksen ja terveet hiukset loppuelämäksesi. Jokainen tapaus käsitellään erikseen ja voit valita useasta hoitovaihtoehdoista, hoitojen pituuksista ja kuluista, joten kontrolloit itse koko prosessia.

Hiustensiirtovaihtoehdot

* S.A.F.E. (Surgically Advanced Follicular Extraction, edistynyt kirurginen menetelmä hiustuppien ottamiseen) tai F.U.E.: Tämä menetelmä on vähiten kajoava ja luonnollisin keino sekä hiustuppien kasvattamiseen että uudelleen istuttamiseen. Jokainen hiustuppiryhmä otetaan talteen neulan kaltaisella työkalulla ja istutetaan samalla tavalla. Tämä varmistaa, että ei tule arpia eikä tikkejä tarvita. Tällä keinolla tuloksesta tulee tarkka ja luonnollinen. 

* F.U.T. (kaistale) -tekniikassa päänahasta poistetaan kirurgisesti kaistale luovutuskohdasta ja haavan reunat yhdistetään ompeleilla. Kaistale leikataan sitten yhden tai useamman hiustuppiryhmän paloihin ja jokainen pala istutetaan siirtoalueelle. Tässä kirurgiaa vaativassa keinossa tikit tehdään siten, että arvet ovat mahdollisimman huomaamattomat. 

*Vaihtoehtona on myös kahden yllä kuvatun tekniikan yhdistelmä tilanteesta ja asiantuntijan arviosta riippuen. 

Hyvää huolenpitoa ja mukavuuttasi ajatellen yhteistyökumppanimme tarjoaa

+ Kielitaitoinen henkilökunta 
+ Helpot kulkuyhteydet
+ Vaihtoehdoista keskustellaan ja edetään varojesi mukaisesti 
+ Kuljetukset järjestetään tilauksesta
+ Myös useita muita hoitoja hiustenlähtöön ja hiustenkasvun edistämiseen tilanteesi ja tarpeidesi mukaisesti 
+ Paikallispuudutus kivun minimoimiseksi
+ Mahdollisuus hiusten vaiheittaiseen siirtämiseen useammalla hoitokerralla tarpeidesi mukaisesti. 

Näin tiedustelet palvelua tai teet varauksen

Koska jokaisen tilanne on erilainen, sairaala arvioi jokaisen tapauksen erikseen varmistaakseen laadukkaimman palvelun. Täytä sairaalan tiedustelulomake, niin saat tarkemman tarjouksen suoraan sairaalasta.

Terveyspalvelut

Hoidot ja terveyspalvelut asiakas tilaa ja sopii itsenäisesti palveluntarjoajan kanssa.
Voit ostaa Deturilta lennot, hotellipalvelut ja lentokenttäkuljetuksen. Detur ei varaa tai välitä terveyspalveluja.