Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Plastiikkakirurgia

Terveyspalvelut

Hoidot ja terveyspalvelut asiakas tilaa ja sopii itsenäisesti palveluntarjoajan kanssa.
Voit ostaa Deturilta lennot, hotellipalvelut ja lentokenttäkuljetuksen. Detur ei varaa tai välitä terveyspalveluja.

Näytä maailmalle kauneutesi Turkin loman jälkeen!

Omakuvamme riippuu useista tekijöistä, joista yksi on ulkonäkö. Plastiikkakirurgiassa käytetään nykyään sekä kirurgisia että ei-kajoavia menetelmiä luonnollisen kauneuden korostamiseen. Mikä parasta, valitsemalla toimenpiteen suorittamispaikaksi Turkin, saat parhaat puolet molemmista maailmoista: erinomaiset tulokset huippulaadukkaalla palvelulla ja rentouttavan loman! 

Olemme koonneet yhteen Antalyan johtavia asiantuntijoita, joten voit valita kauneuden asiantuntijan ja lomakohteen laajasta valikoimasta! Olipa mieltymyksesi sitten kaupunki- tai rantaloma, voit varmasti nauttia lomastasi Sidessä tai tuttuakin tutummassa Alanyassa. 

Palveluiden laatu ja lääketieteellisen henkilökunnan pätevyys

Alan johtavilla korjaavan kirurgian asiantuntijoilla on useiden vuosien ammattikokemus sekä Kreikasta että muista maista. Hoitoosi sovelletaan teknologisesti kehittyneimpiä menetelmiä parhaan tuloksen takaamiseksi. Myös leikkaussalit täyttävät korkeimmat kliiniset laatustandardit. Kaikki on suunniteltu mukavuuttasi ajatellen, aina hemmotteluun asti! Olet aina turvallisissa käsissä, koska jokainen tapaus käsitellään erikseen ja henkilökohtainen tilanteesi ja tavoitteesi otetaan huomioon. Hoitovaihtoehdot ja hinnat esitellään sinulle selkeäsi, joten voit hallita itse koko prosessia.

Hyvää huolenpitoa ja mukavuuttasi ajatellen
+ Hyvien kulkuyhteyksien päässä olevat lääkärikeskukset Antalyan alueella
+ Vaihtoehdoista keskustellaan ja edetään varojesi mukaisesti
+ Kuljetukset järjestetään pyydettäessä