Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Dermatologia

Terveyspalvelut

Hoidot ja terveyspalvelut asiakas tilaa ja sopii itsenäisesti palveluntarjoajan kanssa.
Voit ostaa Deturilta lennot, hotellipalvelut ja lentokenttäkuljetuksen. Detur ei varaa tai välitä terveyspalveluja.

Kaunistu ei-kajoavilla dermatologisilla ja kauneutta korjaavilla toimenpiteillä


MIGREENIN HOITO BOTOXILLA

Kroonista migreeniä voidaan ehkäistä vähentämällä lukkiutuneiden hermojen jumittumista käyttämällä botulinum-myrkkyä ja kipua voidaan kontrolloida mi 

HIKOILUN HOITO BOTOXILLA

Erittäin voimakkaasta hikoilusta (hyperhidroosi) kärsivien häiritsevää hikoilua voidaan kontrolloida botuliinin käytöllä. Liikahikoilua voi esiintyä erityisesti kainalokuopissa, käsissä ja kasvoissa. Ongelma voidaan poistaa tehokkaasti Botoxilla. Toimenpiteen jälkeen hikoilu voi vähentyä jopa 80 prosentilla ja kehon hikoilu pysyy kuitenkin riittävällä tasolla.

RYPPYJEN HOITO BOTOXILLA

Kasvojen ja kaulan alueen lihakset, joita käytetään ilmeisiin ja mm. huulten yhteen puristamiseen, saavat aikaan liikkuvia tai pysyviä ryppyjä kasvoille. Näiden ryppyjen poistossa käytettävä Botox on teollisesti valmistettava toksiini, jota saadaan Clostridium Botilinum -bakteerista. Botoxia laitetaan kasvoihin ja kaulaan pistoksina. Käyttöpaikkoja ovat otsa, silmien väli, silmien reunukset, silmien aluset, nenän kaari, huulten reunukset ja kaulan alue. Potilas voi jatkaa heti toimenpiteen jälkeen tavallista elämäänsä. Vaikutus on täysi 15 päivän kuluessa. Kasvojen yläosan ryppyihin voidaan saada aikaan erittäin merkittäviä kosmeettisia vaikutuksia.

JUONTEIDEN JA RYPPYJEN TÄYTTÄMINEN 

Iän ja painovoiman vaikutukset kasvojen ihossa johtavat ajan myötä ihonalaisen kudoksen häviämiseen. Kasvojen nuorennuskäsittely toteutetaan lisäämällä ihonalaiskudosta bioteknologisilla aineilla. Ihon alle laitetaan hyaluronihappoa, joka on ihon luonnollinen aine. Näin voidaan hoitaa nenän sivut, posket ja huulien sekä suun ympärillä olevat rypyt, selkeyttää huulien linjaa, nuorentaa ihoa sekä häivyttää arpia. Potilas voi jatkaa heti toimenpiteen jälkeen tavallista elämäänsä. Käsitellyllä alueella saattaa harvoissa tapauksissa olla mustelmia, mutta ne häviävät 3 – 4 päivässä. Käsittelyn vaikutusaika on 1 – 1,5 vuotta. Uusien käsittelyjen aikavälit voivat olla siten hyvinkin pitkiä ja vaikutusaika saattaa vaihdella.

PRP (Platelet Rich Plasma, verihiutalerikas plasma)

Ihon pinnoittamis- ja nuorentamiskäsittely tehdään ottamalla potilaalta verta ja käsittelemällä verinäyte erikoislaittessa, joka erottaa verisolut ja plasman. Plasma annetaan useina pistoksina ihoon. Läiskien ja ryppyjen käsittelyä käytetään tavallisimmin ikääntyviin kasvoihin, dekoltee-alueelle ja käsien alueelle. Menetelmällä hoidetaan myös hiustenlähtöä ja miestyyppistä hiustenlähtöä eli pälvikaljua ja se toimii myös hiusten katkeilussa ja kroonisten haavojen parantamisessa. Menetelmässä käytetään potilaan omia verihiutaleita ja leukosyyttejä, jotka aktivoidaan. Plasma sisältää aineita, jotka käynnistävät ihossa uusiutumisprosessin, jolloin ihon kollageenituotanto nopeutuu ja rypyt tasoittuvat. Menetelmä tukee ihon kaikkia keskeisiä toimintoja. Ihon toistuvan käsittelyn seurauksena iho kirkastuu ja tulee täyteläisemmäksi. Vaikutusten pysyvyyden takaamiseksi käsittely tulee uusia 1 – 2 kertaa vuodessa. Käsittely on toimiva ja helppo. Käsittelyn sivuvaikutuksina saattaa harvoissa tapauksissa ilmetä pieniä mustelmia, jotka häviävät täysin 3 – 4 päivässä. PRP:n päätarkoitus on antaa potilaalle potilaan omasta kehosta täysin luonnollista ainetta, joka edistää verenkiertoa tarvittavissa kohdissa.

KANTASOLUHOIDOT

Ihmisen omilla soluilla voidaan kantasolusiirteilla hoitaa kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa. Fibroblastimenetelmässä kantasolusiirettä saadaan korvan takaa otettavasta, n. 3 mm ihonpalasta, joka käsitellään laboratoriossa ja saadaan 100 - 150 miljoonaa kantasolua. Aine injektoidaan halutulle alueelle iholla. Kirurgisia toimenpiteitä ei tarvita ja potilas voi jatkaa tavallista elämäänsä hoidon jälkeen. SVF-menetelmässä vyötärön ja vatsan alueelta otettua rasvakudosta, joka aktivoidaan ja rikastetaan koeputkessa (500 miljoonan kantasolun verran). Menetelmällä saatu plasma injektoidaan halutulle alueelle. Toimenpiteet voidaan suorittaa paikallispuudutuksella. Tällä käsittelyllä saadaan kasvoista täyteläisemmät, poistetaan arpia ja akne-arpia, suurennetaan rintoja pysyvästi ja muotoillaan sääriä ja lantion seutua.

PDO-LANGAT kasvojenkohotus punosjärjestelmällä 

Erikokoisia, erityisesti suunniteltuja PDO-lankoja laitetaan ihonalaiseen kudokseen tarvittaviin kohtiin erittäin ohuiden neulojen avulla. Keho sulattaa nämä langat, minkä aikana fibroblastisolut aktivoituvat ja kollageenin tuotanto (fibroosi) alkaa. Iho tiukkenee ja kasvojen kokonaisilme kohoaa. Käsittely suoritetaan paikallispuudutuksessa ja mahdolliset lievät mustelmat häviävät 4 – 5 päivässä. 

KASVOJEN TUKEMINEN VERKOLLA

Menetelemää käytetään erityisesti korjaamaan kasvojen roikkumista ja väsynyttä yleisilmettä ja sopii heille, jotka eivät halua leikkausta. Liukenevan langan vaikutus kestää 1,5 – 2 vuotta ja liukenemattoman langan 4 – 5 vuotta. Mustelmat ja turvotus toimenpiteen jälkeen paranevat yleensä 4 – 5 päivässä. 

RASVANSIIRTO KASVOILLE

Kasvojen ikääntyneille alueille voidaan siirtää oman kehon rasvasoluja, joita kehossa on useimmiten enemmän kuin tarpeeksi. Täytteitä luonnollisempi ja pehmeämpi vaihtoehto palauttaa kasvoille nuorekkaan raikkauden ja tekee ihosta sileän ja pehmeän. Koska siirrettävät solut ovat eläviä, 60 – 65 % soluista pysyy siirtoalueella hengissä koko elämän ajan. Toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksessa leikkausaliolosuhteissa. Lievät mustelmat paranevat yleensä 3 – 4 päivässä toimenpiteen jälkeen ja potilas voi jatkaa tavallista elämäänsä 1 – 2 päivän kuluessa.

Näin tiedustelet palvelua tai teet varauksen

Koska jokaisen tilanne on erilainen, sairaala arvioi jokaisen tapauksen erikseen varmistaakseen laadukkaimman palvelun. Täytä sairaalan tiedustelulomake, niin saat tarkemman tarjouksen suoraan sairaalasta.