Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Silmien laserleikkaukset

Hoidata silmäsi Turkin loman aikana

Oletko koskaan miettinyt, miltä maailma näyttäisi ilman epämiellyttäviä silmälaseja tai piilolinssejä? Nyt voit huolehtia silmistäsi ja korjauttaa näkösi silmien laserleikkauksella, eikä koko lomaa tarvitse uhrata toimenpiteen vuoksi. Nykyaikaisessa, turvallisessa ja parhain laittein varustellussa sairaalassa Antalyassa voidaan korjata lukuisia silmien vikoja ja sairauksia. Voit yhdistää toimenpiteen Turkin lomaasi ja ihailla ensimmäisenä kirkkaana havaintonasi Turkin kirkkaansinistä taivasta ja Välimeren smaragdinvihreitä ja turkooseja vivahteita. 

Antalyan keskustassa sijaitseva Dünyagöz Hospitals Group, on yksi kansainvälisestikin arvostetuimmista lääkäriasemista. Sairaala tunnetaan jatkuvasti kehittyvästä teknologiastaan, kokeneista lääkäreistä ja henkilökunnasta sekä ajan tasalla olevasta hallinnosta. Dünyagöz keskittyy pelkästään silmiin ja silmien terveyteen. Se tarjoaa potilaille korkeimpien laatustandardien mukaisia silmien terveyspalveluja käyttäen kaikkein nykyaikaisinta teknologiaa, diagnostiikkaa ja hoitotapoja.

Dünyagöz Hospitals Group

Dünyagöz Hospitals Groupilla on 17 silmien terveyspalveluja tarjoavaa toimipistettä eri puolilla Turkkia,  mm. Istanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Adana, Samsun, Bursa, Erzincan Sakarya ja Tekirdağ. Se tarjoaa palvelujaan myös kolmessa Turkin ulkopuolisessa toimipisteessään Saksassa ja Georgiassa. Yhtiö teki Turkin ensimmäisen ja suurimman investoinnin Eurooppaan, Saksan Frankfurtiin. Yhtiö aikoo laajentaa toimintaansa entisestään avaamalla uusia sairaaloita Bakuun ja Amsterdamiin. Tavoitteena on jatkaa investointeja ja toimia Turkin johtavana terveysturismipalvelujen tarjoajana ja tarjota palveluja joka vuosi tuhansille potilaille eri puolilta maailmaa. 

Hoidot

LASERHOIDOT

Laser on maailman yleisemmin käytetty menetelmä silmän taittovirheiden (kuten liki-, kauko- ja hajataittoisuus) leikkaushoidossa. LASIK-menetelmässä sarveiskalvon pintaan avataan läppä ja taittoa korjaava laserointi tehdään Excimer-laserilla läpän alta paljastuvaan sarveiskalvon pintaan. Dünyagöz Hospitals Groupissa käytettäviä teknologioita ovat Relex Smile, i-Lasik-, PRK-, IntraLase- ja Wavefront Technologies -menetelmät. Toimenpiteen tekevät laserhoitoihin erikoistuneet lääkärit. 

SARVEISKALVON SIIRTOLEIKKAUS

Sarveiskalvon sairaudet voivat olla synnynnäisiä, perinnöllisiä tai tulehduksien aiheuttamia. Jotkut sairaudet, kuten kartiopullistuma, rappeuttavat sarveiskalvoa ja saattavat vaatia sarveiskalvon siirtoleikkauksen. Dünyagöz Hospitals Group on Turkissa edelläkävijä sarveiskalvon siirtoleikkauksissa. Dünyagöz Hospitals Groupissa sarveiskalvon siirtoleikkauksen suorittaa näihin erikoistunut kirurgi viimeisintä tekniikka käyttävässä leikkaussalissa. Sairaalan nykyaikaisuus mahdollistaa kaikenlaisten silmäleikkausten suorittamisen, aina pienistä  kaikkein monimutkaisimpiin silmäleikkauksiin.

KAIHILEIKKAUKSET

Pupillin takana on luonnollinen, läpinäkyvä linssi. Kun tämä luonnollinen linssi menettää läpinäkyvyytensä ja samenee, sairautta kutsutaan kaihiksi. Toisin sanoen, vaikuttaa kuin katsoisit maailmaa likaisen tai himmeän lasin läpi. Näkö heikkenee vähitellen kaihin edetessä. Kaihia ei voida hoitaa lääkkeillä tai silmälaseilla. Ainoa hoitotapa jo kehittyneelle kaihille on kirurginen mykiön poisto ja tilalle siirretään keinomykiö. Kaihileikkaus suoritetaan yleensä paikallispuudutuksessa eikä  sen yhteydessä  tarvita enää tikkejä tai pistoksia Femtosekuntilaseria hyödyntävässä kaihileikkauksessa ei käytetä edes leikkausveitsiä. Kaihileikkaukset suoritetaan tavallisesti avohoitona, jolloin potilaat pääsevät pois sairaalasta jo hetken päästä leikkauksesta. Toipuminen on nopeaa ja potilaat voivat jatkaa tavallista elämäänsä jo muutaman päivän kuluessa.

VERKKOKALVON HOIDOT

Verkkokalvo verhoaa silmämunan taaempaa puoliskoa ja muodostuu valoherkistä soluista. Verkkokalvon sairaudet saattavat liittyä ikääntymiseen, diabetekseen tai muihin sairauksiin, silmävammaan tai perimään. Verkkokalvon sairauksissa näkökyky on välittömässä vaarassa. Verkkokalvon sairauden oireita voivat olla äkillinen tai vähittäinen näkökyvyn menetys, vääristynyt näkökyky, välähdykset, vaeltavat läiskät, näkökentän rajoittuminen tai väliaikainen näkökyvyn menetys. Aikainen diagnosointi, ennaltaehkäisevä lääketieteellinen hoito ja viiveetön ja tarkka leikkaustoimenpide ovat erittäin tärkeitä verkkokalvon sairauksissa. 

BIONINEN SILMÄLEIKKAUS

Bionisen silmän, joka tunnetaan myös nimellä Argus II -verkkokalvoproteesi tai verkkokalvoimplantti, tarkoituksena on parantaa sellaisten ihmisten näkökykyä, joilla on verkkokalvon rappeuma ja helpottaa heidän päivittäistä elämäänsä parantamalla varjojen ja valojen havaitsemiskykyä. Verkkokalvon rappeuma on harvinainen sairaus, joka tunnetaan arkikielessä myös nimellä hämäräsokeus. Verkkokalvon rappeuma on periytyvä sairaus. Tässä sairaudessa fotoreseptorit (verkkokalvon aistinsolut) kuolevat ajan kuluessa ja menettävät toimintakykynsä. Bioninen Argus II -verkkokalvoleikkaus voidaan tehdä potilaille, joilla on verkkokalvon rappeuma, joilla ei ole fotoreseptoreja tai joilla on vakava silmävaurio, mutta heidän hermosolunsa ovat terveitä. Menetelmän tarkoituksena on parantaa näiden ihmisten näkökykyä ja helpottaa heidän jokapäiväistä elämäänsä. 

OKULOPLASTISET LEIKKAUKSET

Okuloplastia on silmätautiopin ala, jossa käsitellään silmäluomien, kyynelkanavien ja silmäkuopan sairauksia. Okuloplastisiin leikkauksiin kuuluvat silmäpussien ja silmänsisäisten kasvainten poistot ja silmäproteesit sekä kauneuskirurgiset silmän ja silmäkuopan alueen leikkaukset ja Botox-käsittely.

MUUT HOIDOT

- Karsastuksen korjaaminen
- Lasten silmäterveys
- Glaukooman hoito (korkea silmänpaine)
- Näköhermon sairaudet
- Silmän keskikalvon tulehduksen (uveiitti) hoito

Näin tiedustelet palvelua tai teet varauksen

Koska jokaisen tilanne on erilainen, sairaala arvioi jokaisen tapauksen erikseen varmistaakseen laadukkaimman palvelun. Täytä sairaalan tiedustelulomake, niin saat tarkemman tarjouksen suoraan sairaalasta.

Terveyspalvelut

Lähde: Artikkelin on antanut käyttöön DÜNYAGÖZ HOSPITALS GROUP.

Hoidot ja terveyspalvelut asiakas tilaa ja sopii itsenäisesti palveluntarjoajan kanssa.
Voit ostaa Deturilta lennot, hotellipalvelut ja lentokenttäkuljetuksen. Detur ei varaa tai välitä terveyspalveluja.