Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lomat Kanariansaarille

Kanariansaarille Oulusta ja Helsingistä

Aurinko paistaa vuoden aikana yli 3000 tuntia ja lämpötila on ihanteellinen. Turkoosinväriset vedet ja hienohiekkaiset rannat ovat yksi Kanariansaarten päävetonauloista. Loputtoman pitkistä rannoista voikin nauttia vuoden ympäri. Turismi on ollut vuosikymmenten ajan saarten tärkeä elinkeino ja panostaminen näkyy myös saarten matkailusuosiossa. 

Islas Canarias

Kanariansaaret muodostuu seitsemästä vulkaanisesta pääsaaresta. Itäisen Las Palmasin maakunnan muodostavat 3 pääsaarta: Las Gran Canaria, Lanzarote ja Fuerteventura. Näiden lisäksi maakuntaan kuuluu muutamia pikkusaaria. Itäisemmillä saarilla on on pienempi vuotuinen sademäärä kuin läntisellä saariryhmällä. Lyhimmillään matkaa Afrikan rannikolle on runsas 100 kilometriä. Läntisen Santa Cruz de Tenerifen maakunnan muodostavat neljä saarta: Teneriffa, La Palma, La Gomera ja El Hierro. Saarten väestöstä 80 prosenttia asuu Gran Canarialla ja Teneriffalla

Aktiiviteettejä jokaiselle lomailijalle

Kanariansaarilla on aina jotain tekemistä, jos rannalla makoilu ei koko lomaviikkoa täytä. Saarten monimuotoisissa luonnonpuistoissa retkeilee vuosittain lähes 6 miljoonaa kävijää. Sadat patikkapolut kaikilla saarilla tarjoavat eritasoisille patikoijille mahdollisuuden kulkea tuliperäisessa luonnossa ja eksoottisissa maisemissa. Yli 3 miljoonaa henkilöä käy saariryhmän eri museoissa tutustumassa saarten historiaan ja kulttuuriin. Yli miljoona henkeä laskee liukumäkiä mahtavimmissa vesipuistoissa. Kanariansaaren 22 golfkentällä voi pelata ympäri vuoden. Poikkeuksellisten tuuli- ja aalto-olosuhteiden ansiosta saarilla on noin 40 surffikoulua, joissa kaikentasoiset surffaajat voivat tutustua lajjiin ja nauttia aalloista. Päivittäin saarilta lähtee lähes 100 venettä täynnä matkailijoita, jotka haluavat nähdä ympäröivissä vesissä elävia delfiineitä ja valaita. Saarten kristallinkirkkaiden vesien merenalaiseen maailmaan voi tutustua noin 30 sukelluskoulun avulla. Ravintolaelämä on vilkasta ja menopaikkoja löytyy baareista diskoihin ja kasinoihin. Kaikista saarten tarjoamista herkuista mustekala ja ryppyperunat ovat Kanariansaarten keittiön suosikkiannoksia. 

Kesällä ei ole liian kuuma eikä talvella liian kylmä. Kanariansaarten keskilämpötila on talvella 19 ºC ja kesällä 23 ºC, joten ulkourheilua ja vesileikkejä on helppo harrastaa minä tahansa vuodenaikana. Suomalaiset tietävät hyvin sään vaikutuksen ihmisen mieleen - ei siis ole ihme Kanariansaarten ihanteellisesta ilmastosta nauttivat asukkaat tunnetaan avoimesta ja iloisesta luonteestaan.

Kanariansaaret on Espanjalle kuuluva itsehallintoalue. Verovapaiden tax-free-ostosten tekeminen on mahdollista, silloinkin kun Kanariansaarille matkustetaan EU:n sisältä, koska saaret eivät kuulu EU:n veroalueeseen.

Lisää tietoa kohteesta löydät lomakohdeoppaasta, jonka voit tulostaa mukaasi matkalle. Opas julkaistaan kuukautta ennen lentosarjan alkua.

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE