Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Gran Canaria lomat, lennot, hotellit

Gran Canarialle 3 lentoa viikossa

Gran Canaria Gran Canaria on Kanariansaarista kolmanneksi suurin ja yksi Euroopan suosituimmista lomakohteista. Se on tunnettu ympärivuotisesta, miellyttävästä, tasaisen lämpimästä ilmastosta. Voit nauttia rentouttavan rantaloman, kävellä kodikkailla pikkukujilla tai retkeillä aktiivisemmin saaren kauniissa vuoristossa. Peräti 46% Gran Canariasta sisältyy UNESCO:n biosfäärialueeseen.

Kanariansaaret, "Islas Canarias", voidaan kääntää "koirien saariksi". Aikoinaan Kuningas Juban kerrotaan saaneen kaksi Presa Canario -rodun koiraa lahjaksi ja merkanneen karttaansa saaren, mistä koirat olivat kotoisin. Totta tai tarua, mutta Gran Canarian saaren vaakunassa on edelleenkin kuvattuna kaksi koiraa. Gran Canaria on käännettynä Iso Koira.

Gran Canarian korkein kohta on Roque Nublo, jonka huippu on 1813 m merenpinnan yläpuolella. Tämä 80 m korkea vulkaaninen kivijättiläinen saattaa kadota pilviin ja tästä syystä sitä kutsutaan pilvikiveksi.

Kaikista Kanariansaarten perinteisistä, paikallisista urheilulajeista suosituin on yhä edelleen Kanarian paini, Lucha Canaria. Gran Canarian vanhimmat aikakirjat viittaavat saaren asukkaiden harjoittamaan urheilulajiin, joka siirtyi sukupolvelta toiselle. Otteluita järjestettiin konfliktien ratkaisemiseksi asioiden selvittelyä vaatiessa.

Gran Canarialla on helppo liikkua ympäriinsä, koska paikallisbussit ajavat väliä Maspalomas ja Las Palmas ja poikkeavat tietenkin monissa muissa kaupungeissa. Auton vuokraus onnistuu myös ja voit tutkia alueita omatoimisesti. Kaikissa kylissä on myös ostoskeskuksia täynnä erilaisia merkkiliikkeitä. 

Golfkenttiä saarella on tällä hetkellä kahdeksan ja niiden rakentamisessa on ollut mukana maailman arvostetuimpia suunnittelijoita. Ei siis ihme, että asiantuntijat luokittelevat niiden kuuluvat Espanjan parhaimmistoon. 

Lentokenttä sijaitsee Las Palmasin ja San Augustin välissä, joten ensimmäiseen hotelliin San Augustiin matka kestää vain 20 minuuttia. Saarelta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia lomakyliä ja hotelleja, pienistä huoneistohotelleista isoihin lomakeskuksiin, joissa osassa jopa mahdollisuus pelata golfia. Suurin kaupunki Las Palmas sijaitsee saaren koillisrannikolla, missä hyvinhoidettu Las Canterasin hiekkaranta on sekä kaupunkilaisten että matkailijoiden käytössä. Tunnetuimmat lomakohteet Gran Canarialla ovat etelärannikolla esim. San Augustin, Playa del Ingles, Meloneras, Maspalomas, Puerto Rico ja Puerto de Mogan sekä viimeksimainittujen välissä sijaitseva Playa del Cura. 

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE