Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Gran Canaria lomat, lennot, hotellit

UUTUUS! Gran Canarialle nyt 3 lentoa viikossa

Lisäsimme lentosarjan Gran Canarialle talvikaudelle 2018-19.Helsingistä lennämme tiistaisin ja perjantaisin sekä Oulusta keskiviikkoisin.

Canaria on Kanariansaarista kolmanneksi suurin ja yksi Euroopan suosituimmista lomakohteista. Se on tunnettu ympärivuotisesta, miellyttävästä, tasaisen lämpimästä ilmastosta. Voit nauttia rentouttavan rantaloman, kävellä kodikkailla pikkukujilla tai retkeillä aktiivisemmin saaren kauniissa vuoristossa. Peräti 46% Gran Canariasta sisältyy UNESCO:n biosfäärialueeseen.

Gran Canarialla on helppo liikkua ympäriinsä, koska paikallisbussit ajavat väliä Maspalomas ja Las Palmas ja poikkeavat tietenkin monissa muissa kaupungeissa. Auton vuokraus onnistuu myös ja voit tutkia alueita omatoimisesti. Kaikissa kylissä on myös ostoskeskuksia täynnä erilaisia merkkiliikkeitä. 

Golfkenttiä saarella on tällä hetkellä kahdeksan ja niiden rakentamisessa on ollut mukana maailman arvostetuimpia suunnittelijoita. Ei siis ihme, että asiantuntijat luokittelevat niiden kuuluvat Espanjan parhaimmistoon. 

Lentokenttä sijaitsee Las Palmasin ja San Augustin välissä, joten ensimmäiseen hotelliin San Augustiin matka kestää vain 20 minuuttia.

Saarelta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia lomakyliä ja hotelleja, pienistä huoneistohotelleista isoihin lomakeskuksiin, joissa osassa jopa mahdollisuus pelata golfia. Suurin kaupunki Las Palmas sijaitsee saaren koillisrannikolla, missä hyvinhoidettu Las Canterasin hiekkaranta on sekä kaupunkilaisten että matkailijoiden käytössä. Tunnetuimmat lomakohteet Gran Canarialla ovat etelärannikolla esim. San Augustin, Playa del Ingles, Meloneras, Maspalomas, Puerto Rico ja Puerto de Mogan sekä viimeksimainittujen välissä sijaitseva Playa del Cura. 

Varaa lomamatka

  • Valmismatka
  • Pelkkä lento