Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Las Palmas alk. €

Las Palmas De Gran Canaria

Mikäli haluat kokea enemmän kaupunkielämää, niin Las Palmas on sinun lomakohteesi. Las Palmas De Gran Canaria on saaren suurin kaupunki, jossa asuu puolet Gran Canarian asukkaista. Kaupungissä on paljon historiallisia paikkoja ja vanhaa arkkitehtuuria, gallerioita ja museoita sekä upeita kirkkoja. Hyvinhoidettu Las Canterasin hiekkaranta on sekä kaupunkilaisten että matkailijoiden käytössä. Las Palmasissa ei ole pulaa ravintoloista, tapas-paikkoista tai baareista. Yöelämä keskittyy viikonloppuihin. Suurimmat ostoskeskukset ovat Siete Palmas, Las Arenas ja El Muelle. Lisäksi kaupungissa on kuulu kauppahalli ja tavarataloja. Espanjan suurin kasvitieteellinen puutarha, Jardin Botanico Garden, sijaitsee vain noin 7 km päässä kaupungista.

Golfia voi pelata joko 9-reikäisellä Las Palmeras -golfkentällä tai Real Club de Golf de Las Palmasin -kentällä, noin 12 km keskustasta. Las Palmasin lähistöllä on hyviä sukelluspaikkoja, joten kaupungista löytyy useitakin sukelluskouluja.

Kaupungissa voi liikkua taksien lisäksi myös kaupungin sisäisillä bussilinjoilla. Lähisaarille voi matkustaa Las Palmasista lähtevillä lautoilla ja katamareeneilla

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE