Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Mikä kohde sopii minulle?

LAS PALMAS

 • Yleistä

  Saaren todellinen metropoli on latinalaisen värikäs Las Palmas, joka tarjoaa tarjoaa trendikkäitä ostos- ja viihdepaikkoja. Vilkas yöelämä pursuaa viihdettä aamuvarhaiseen asti. Parhaat ravintolat ovat keskittyneet kävelykadun varteen. Ne tarjoavat niin kansainvälisen kuin kanarialaisen keittiön herkkupaloja.

 • Rannat

  Las Canterasin kaunis ranta on varma loman kohtauspaikka. Täällä vesi on kristallinkirkasta. Vulkaanisesta kivestä muodostunut riutta rikkoo avomereltä tulleet aallot ja tekee rannasta miellyttävän rauhallisen. Hieno ja leveä hiekkaranta kultaisella hienolla hiekalla jatkuu peräti 4 km.

 • Yöelämä ja ostokset

  Noin 380.000 asukkaan kaupunki takaa lähes rajattoman ostos- ja viihde- elämän. Kaupunkia on viime vuosina kohennettu monin tavoin ja nyt se tarjoaakin niin trendikkäitä, korkealuokkaisia ravintoloita kuin kodikkaita pieniä tapasbaareja. Lyhyen kävelymatkan päässä ydinkeskustasta on saaren edullisin ja suurin ostoskeskus. Yöelämää elävöittävät konsertit, salsaklubit ja vilkkaat diskot.

MASPALOMAS

 • Yleistä

  Jos matkan tarkoituksena on lomanvietto läheisesi kanssa, on Maspalomas sopiva kohde. Täällä on rauhallinen ja rento ilmapiiri, pieniä rakennuksia, leveät polut ja hiljaa huojuvat palmut. Täällä on saaren pisin ranta-alue ja valtavat Maspalomasin dyynit. Maspalomas sopii heille, jotka haluavat rauhaa ja hiljaisuutta lomallaan, mutta haluavat silti olla lähellä palveluja.

 • Rannat

  Rantaa riittää noin seitsemän kilometriä pitkin rannikkoa ja sen hiekka on kultaista. Leveällä hiekkarannalla Faro di Maspalomasin majakan lähettyvillä on runsaasti tilaa, täällä vältät ruuhkia. Rannalla on runsaast palveluja; aurinkotuoleja ja varjoja sekä vesiurheilua ja ravintoloita

 • Yöelämä ja ostokset

  Useita ostoskeskuksia sijaitsee Playa del Inglésin ja Maspalomasin välimaastossa. Monipuolisissa keskuksissa on ravintoloita, baareja, kahviloita ja yökerhoja. Vilkas yöelämä.

MELONERAS

 • Yleistä

  Maspalomasin kyljessä, majakasta länteen, sijaitsee Melonerasin alue. Tämä on saaren trendikkäin ja modernein lomakylä, jossa sijaitsee useita tasokkaita kylpylähotelleita. Rannan charmikas kävelyvbulevardi kerää lomalaiset nauttimaan maisemien lisäksi tasoravintoloiden ja merkkiputiikkien tarjonnasta. Täällä on myös yksi saaren lukuisista golfkentistä.

 • Rannat

  Parhaat rannat ovat kuulut Maspalomaksen dyynit, heti Meloneraksen vieressä.

 • Yöelämä ja ostokset

  Iltaelämä keskittyy rannan charmikkaalle kävelykadulle ja sen ympäristöön, johon on avattu viime vuosina lukuisia trendikkäitä ravintoloita ja tapasbaareja. Kävelykadun varrella on myös lukuisia putiikkeja.

PLAYA DEL INGLES

 • Yleistä

  Perinteikäs lomakohde, joka tarjoaa hauskanpitoa, aurinkoa ja uintia kaikenikäisille. Tämä paikka on sinulle, joka haluat olla lähellä palvelua, toisia lomanviettäjiä, palvot aurinkoa ja nautit merestä. Todellinen lomahelmi monipuolisin palveluin. Playa del Ingles on myös suurin ja suosituin lomakohde saaren eteläosassa. Sen välittämässä läheisyydessä sijaitsevat myös Maspalomasin alue sekä Meloneras.

 • Rannat

  Hienohiekkainen, kaunis ranta joka jatkuu Maspalomasiin Faron majakalle saakka. Hiekkadyynien keskellä on myös nudistialue. Inglesissä sataa harvoin, merivesi on uimalämmintä myös talvella. Loistava lomakohde rantalomailun ystäville.

 • Yöelämä ja ostokset

  Ostoksille kaipaavalle lomakeskuksessa on peräti viisi ostoskeskusta, joista löydät varmasti kaikkea, mitä mahdollisesti tarvitset tai haluat ostaa kotiinviemisiksi. Täällä on runsas tarjonta ravintoloita, kauppoja ja viihdettä. Kauppakeskuksissa on suuria yökerhoja, joissa voit tanssia aamuun asti. Yökerhojen lisäksi on useita ihania pubeja, tanssiravintoloita ja muuta hauskanpitoa!

SAN AGUSTIN

 • Yleistä

  Viihtyisä lomkeidas sijaitsee muutama kilometri itään vilkkaasta Playa del Inglésistä. Rauhallisempi ilmapiiri ja matala ranta tekee kohteesta ihanteellisen lapsiperheille, tai jos haluat vain rentoutua. Paikka on todellinen auringonpalvojien suosikki. Pitkää kävelykatua voi helposti kävellä viereiseen lomakohteeseen ja aina Maspalomasiin asti.

 • Rannat

  Kaksi hienoa rantaa, Playa del San Agustín ja Las Burras. Vietä rentouttava päivä hienohiekkaisella rannalla, jossa vesi on pitkälle matalaa. Hyvät mahdollisuudet harrastaa myös erilaisia vesiurheilulajeja.

 • Yöelämä ja ostokset

  Osa saaren parhaista ravintoloista sijaitsee juuri San Agustínissa. Paikassa on monipuolinen ostoskeskus ja kuuluisa kasino. Toki yöelämää on, mutta jos haluat juhlia enemmän, voit käydä helposti lähellä sijaitsevassa Playa del Inglesissä.