Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Playa Del Ingles lomat, hotellit

Playa Del Ingles lomamatkat

Gran Canarian suurinta lomakohdetta Playa Del Inglesiä rajaavat San Agustin idässä ja Maspalomas lännessä ja koko tämä väli on hienoa hiekkarantaa aina Faron majakalle Maspalomasiin saakka. Tähän välille mahtuu myös nudistiranta. Rannalla on runsaasti palveluja ja mukavuuksia, sekä runsas tarjonta vesiaktiviteetteja. Rannoilla vuokrataan aurinkotuoleja ja -varjoja, aurinkotuoli ja -varjo maksaa noin 5 €/päivä. Esteettömyys on huomioitu rakentamalla useita sisäänkäyntiramppeja.

Inglesin kävelykatu, Paseo Costa Canaria, jatkuu lähelle Mas Palomasin hiekkadyynejä. Tämä 400 hehtaarin hiekkadyynialue, julistettiin kansallispuistoksi vuonna 1994. Hiekkadyyneillä voi kävellä tai kulkea kamelikyydillä. Dyyneillä elää kasveja ja eliöitä, joita ei muualla esiinny. Päivisin voit katsella keskustaa myös minijunan kyydissä, se kulkee Inglésin pääkatuja useita kertoja päivässä. Huvittelua voi jatkaa huvipuistossa.

Kun on aterian tai virkistävän juoman aika, voit suunnata Paseo Maritimolle, 2 km pitkälle kävelykadulle, joka on täynnä ravintoloita ja baareja. Playa Del Ingles on kuuluisa Gran Canarian vauhdikkaimmasta yöelämästä. Täältä löytyy myös suomalaisten suosimia tanssiravintoloita, joissa soitetaan kotimaista musiikkia.

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE