Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Callao Salvaje lomat ja hotellit

Callao Salvaje - Adeje

Callao Salvajen kylä sijaitsee La Gomeran, Kanariansaarista pienimmän saaren kohdalla, Teneriffan länsirannikolla. Kylä on ollut lähinnä paikallisten asuinlähiö, vaikka sijaitseekin vain noin 10-15 minuutin ajomatkan päässä vilkkaasta Playa de las Americasista ja 25 km eteläiseltä lentokentältä. Viime vuosina alueelle on rakennettu korkeatasoisia villoja ja loma-asuntoja, joihin pohjoisen suurkaupungeissa asuvat omistajat tulevat lähinnä viikonloppuisin ja loma-aikana. Kohde on edelleen rauhalliseen ja rentoon lomailuun sopiva.

Playa de Ajabo on noin 100 m pitkä laavahiekka-ja kiviranta. Suosittelemme uimatossujen käyttöä. Rannalla on palveluja kuten ravintola, suihkut, wc ja mahdollisuus vuokrata rantatuoleja ja aurinkovarjoja. Kylässä on useita kahviloita ja ravintoloita joka makuun - osa tarjoilee myös fantastiset näköalat! Callao Salvaje sopii myös tukikohdaksi niille, jotka haluavat tehdä omatoimiretkiä vuokra-autolla. Teiden tulivuorelle on vajaan tunnin ajomatka. Kolme golfkenttää, Golf Adeje, Golf Las Américas ja Los Palos Golf Centre, sijaitsevat vain vartin ajomatkan päässä hotelleistamme.

Alueella kasvatetut tomaatit ja muut vihannekset tunnetaan laadustaan. Viljelemätön maa on kuivaa ja seudulla kasvaa lähinnä kaktuksia, palmuja sekä viikuna- ja pippuripuita. Eläimiä ei juuri ole ja vaelluspoluilla näkyy lähinnä vaarattomia pikkuliskoja, jotka vilahtelevat kivenraoissa. Seudun kalakanta on monipuolinen ja kylässä onkin sukelluskeskus, joka voi viedä sinut sukeltamaan rannalta tai veneestä.

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE