Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Los Gigantes lomat ja hotellit

Los Gigantes lomamatkat

Pystysuoraan merestä nousevat vuoret, Acantilados de Los Gigantes, ovat tämän säävarman alueen tunnettu maamerkki. Jopa 800 metriin nousevien ”jättiläisten” syleilyssä sijaitseva lomakohde sopii erityisesti lepoa, rauhallista tunnelmaa ja luontoaktiviteetteja arvostaville lomailijoille. Muutaman tuhannen asukkaan kylässä on useita pieniä kauppoja ja erilaisia ravintoloita, jotka palvelevat suositun nähtävyyskohteen päiväkävijöitä eri puolilta saarta. 

Los Gigantesin rannat ovat vulkaanisesta, tummasta hiekasta muodostuneita pieniä luonnonrantoja. Pieni ranta Los Guios noin kilometrin päässä hotellistamme. Luonnonvesialtaat ovat meren aallokolta suojattuja uimapaikkoja, joihin on pääsymaksu. Kyläsatamasta lähtee päivittäin veneretkiä, joilla on mahdollisuus nähdä luonnossa eläviä vapaita delfiinejä ja valaita. Sukelluskeskukset järjestävät sukelluskursseja ja päiväretkiä sukelluskohteille. Tenovuoren Mascan kylästä alkava rotkovaellusreitti 16 km edellyttää hyvää kuntoa. Reitti päättyy rantapoukamaan, josta voi palata veneellä Los Gigantesin satamaan. Lisää vaellusreittejä ja luontoelämyksiä tarjoaa Teiden Las Canadasin kansallispuisto, n. 100 km. 

Abama Golf, Guia de Isorassa on Dave Thomasin suunnittelema upea Championship-kenttä. Kumpuileva 18-reikäinen, Par 72, 6271m, haastaa kokeneimmankin golfarin. Greenfeen hintaan sisältyvä golfauto on välttämätön. Teiden vuoriston länsipuolella sijaitsevan kentän korkein kohta on 315m merenpinnasta ja kentällä on mm. 22 vesiestettä, vesiputouksia, valkoisia hiekkabunkkereita, yli 20 000 palmua ja 300 subtrooppista kasvilajia. Keskilämpötila on vuoden ympäri 23 astetta. Klubitalo, ProShop, opetusta, Driving Range. Luksusta tarjoaa iltaisin Michelin-tähdellä palkittu japanilainen ravintola Abama Kabuki. 

Suurten korkeuserojen ja jyrkkien kapeiden vuoksi Los Gigantes ei välttämättä sovi liikuntarajoitteisille. 

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento