Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Playa de Las Americás lomat ja hotellit

Playa de Las Americás lomamatkat

Playa de las Americas on saaren monipuolisin ja vilkkain lomakohde. Eurooppalaiset lomailijat ovat tulleet tänne jo 1960-luvulta alkaen juhlimaan ja nauttimaan auringosta. Peräti 12 km pitkän rantakatu yhdistää Costa Adejen ja Americasin rannat. Palmuilla ja istutuksilla maisemoidun promenadin toiselle puolelle jäävät hiekkarannat ja toiselle puolelle katua sijoittuvat lukuisat kaupat, baarit ja ravintolat.

Suurin osa rannoista on rakennettuja ja niihin on tuotu hiekkaa Afrikasta. Los Cristianosin suuntaan sijaitsevan, turistien suosiman Las Vistas -hiekkarannan tunnistaa suihkulähteestä ja rantaan johtavista puisista kulkuväylistä. Blue Flag -ympäristömerkin ansainnut ranta sopii hyvin liikuntaesteisille, myös veteenpääsy. Playa del Camisón on noin 300 m pitkä hiekkaranta, joka tarjoaa myös hyvät olosuhteet lapsiperheille. Suuret aallonmurtajat suojaavat rantaa merenkäynniltä ja ranta syvenee loivasti.

Täällä voi harrastaa lähes kaikkea – golfata, pelata tennistä, keilata, ajaa kartingia, harrastaa jet skitä, surffausta, banaaniveneajelua, snorklata, sukeltaa, ratsastaa hevosilla ja kameleilla, tehdä veneretkiä ym. Saaren vauhdikkain yöelämä keskittyy kolmelle alueelle: Ilta alkaa ”Patchistä” ja ne, jotka haluavat siirtyä tanssipaikkoihin, liveklubeille siirtyvät Veronica Stripin ja Starco-keskuksen alueille. Lomakohteessa on kaksi kasinoa.

Keskeisellä paikalla sijaitseva Golf Las Américas on suhteellisen helppo, 18-reikäinen kenttä, joka sopii kaikentasoisille pelaajille. Par 72, 6051m. HCP miehet 28, naiset 36. Loivaan rinteeseen, amfiteatterin muotoa muistuttavan kentän on suunnitellut John Jacobs Associates ltd. Ravintola, proShop, opetusta

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento