Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Teneriffa retket

Retket

Lomaviikkosi lopullisen retkiohjelman saat oppaalta saavuttuasi kohteeseen. Retkien toteutumiseen tarvitaan minimiosallistujamäärä ja niiden järjestämiseen vaikuttavat kausikohtaiset rajoitukset sekä sääolosuhteet. Kaikilla retkillä ei välttämättä ole mukana suomenkielistä opasta, vaan oppaana saattaa toimia Deturin skandinaavinen opas/englanninkielinen opastus. Retkille ilmoittaudutaan oppaille ja retket maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä euroilla tai luotto-/pankkikortilla. Hinnat sitoumuksetta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Talvi 2017-18

 • Teneriffan saarikierros 58€ perjantai

  Teneriffa on upea saari, jossa on monia unohtumattomia paikkoja. Tämä retki vie sinut saaren kuuuluisimpii ja kuvatuimpiin, luonnonkauniisiin paikkoihin. 

  Hinta 2-12-vuotiaat. 29 €. 

 • La Gomeran saariretki 67€ ma-la

  Kanariansaarten pienin saari on vain 40 minuutin laivamatkan päässä Teneriffalta. Matka alkaa Los Christianosin satamasta.

  Hinta 2-11-vuotiaat 35€.

 • Jeeppisafari 45 / 54€ (ma-la)

  Jeeppi on hyvä tapa tutustua saaren luontoon, sillä useat vaikuttavat maisemat ja kauniit paikat ovat turistibussien ulottumattomissa. Ajelemme El Teiden kansallipuison läpi. Laava ja tuhka aiemmista tulivuorenpurkauksista ovat luoneet upean ja vaikuttavan kuumaiseman. Luonnonpuiston alueella myös ainutlaatuinen kasvi- ja eläinmaailma. Käymme myös useissa alueen pikkukylissä ja kuuluisassa, kuvauksellisessa Mascassa. Puolipäiväretkellä käymme Teidellä ja kokopäiväretkelle lisäksi Mascassa.

 • Sukellusveneretki 53€ (ma-pe)

  Sukellusveneillä voit nähdä yhden tunnin ajan Atlantin pinnanalaisia salaisuuksia ja aarteita, jopa 30 metrin syvyydessä - kastumatta!  

 • Valassafari 58€ (to)

  Ikimuistoinen meriretki yksityisellä katamaraanilla (max. 10 hlö laivassa) Aamu- ja iltapäivälähdöt. 

 • Patikkaretket 48-58€ (ti, ke, pe, la)

  Suomenkielisen oppaan seurassa voit tutustua kävellen mm. Teiden kansallispuistoon ja Anagan vehreisiin maisemiin.

Varaa lomamatka

 • Matkapaketti
 • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE