Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


San Miguel De Abona lomat ja hotellit

San Miguel De Abona lomamatkat

Tällä seudullla sijaitsee runsaan 4000 asukkaan kylä, Los Abricos, jonka pääelinkeino on ollut kalastus. Kalasataman ympäristössä sijaitsee edelleenkin hyvästä kalaruoasta tunnettuja ravintoloita. Kylän lähelle on rakennettu uusi kaupallinen keskus, San Blas, jossa on muutamia kauppoja, tapas-paikkoja, kahviloita ja ravintoloita.  

Tämä on rauhallinen lomakohde, jossa sijaitsevat Teneriffan eteläistä lentokenttää lähimpänä sijaitsevat hotellimme Vincci Golf sekä korkeatasoinen Sandos San Blas All Inclusive -hotelli. 

Tuulinen, surffarien suosima ranta sijaitsee 8 km päässä ja uimiseen sopivat hiekkarannat ovat n. 15 km päässä Playa de las Americasissa. Sandosin edustalla oleva pieni kivinen ranta ei sovi uimiseen. Lähiympäristössä on patikkareittejä. Sandos-hotellissa on luontokeskus ja opastettu kävelyretki luontoon alkaa hotellilta. Kierrokselle voivat osallistua myös hotellin ulkopuolella asuvat, hotelliasukkaille pääsymaksu on edullisempi.  

Teneriffan tunnetuin golfkenttä, Golf del Sur, sijaitsee Sandos-hotellin vieressä. Meren äärellä sijaitseva kenttä koostuu kolmesta 9-reikäisestä kentästä. Par 72, HCP naiset 36, miehet 26. 

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE