Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Teneriffa lomat, lennot, hotellit

Uutuus: 2018-19 myös Oulusta Teneriffalle

Teneriffa on Kanariansaarten suurin ja väkirikkain, noin miljoonan asukkaan saari. Vaikka saari tunnetaan 1960-luvulta alkaen vauhdikkaana rantakohteena, niin saaren kaunis luonto tarjoaa paljon poikkeuksellisia luontokohteita, runsaasti lomaelämyksiä koko perheelle ja useita hyvin suunniteltuja golfkenttiä.

Saaren keskiosassa sijaitsee Espanjan korkein vuori, tulivuori Teide, jonka huippu yltää 3718 metriin merenpinnan yläpuolelle. Teide jakaa saaren ilmaston kahtia: aavikkomainen, kuiva etelä sekä ainavihanta, viileämpi pohjoinen ovat molemmat omalla tavallaan lumoavia. Saaren rannoille ominainen tumma laavahiekka on peräisin tulivuoresta.. El Teide on myös kansallispuisto ja maailmanperintökohde. Las Canadasin kraatterialueelta voi nousta 3555m korkeuteen köysirataa pitkin hyvällä säällä. Patikointi huipulle edellyttää ennakkoon anottua lupaa.

Teneriffa on tunnettu myös maailman toiseksi suurimman karnevaalin isäntänä, Rio de Janeiron jälkeen. Kanariansaariryhmän suosituimmallla saarella vieraileekin pelkästään Euroopasta vuosittain 5 miljoonaa vierailijaa. Suurin hotellikeskittymä on saaren eteläosassa, lännen Los Gigantesin ja idän Los Abrigosin välisellä alueella. Siihen mahtuu jokaiselle jotakin - rentouttavaa ja rauhallista lomanviettoa tai aktiivista lomanviettoa. Saarella sijaitsee kaksi lentokenttää, toinen pohjoisessa ja "Aeropuerto de Reina Sofia" etelässä.

Lue lisää

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento