Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kreikka - lomat, lennot, hotellit

Kreikka on suomalaisten kesäsuosikki

Kreikan saaristo tarjoaa toinen toistaan upeampia lomakohteita, joihin palataan aina uudestaan ja uudestaan. Kreikan liki kymmenentuhatta saarta ovat kaikki ainutlaatuisia luonnoltaan ja niiden omaleimaisuutta korostaa lähinaapureiden Turkin ja Italian vaikutus sekä historian saatossa kauttakulkijoiden jättämät jäljet. Saarilla on helppo liikkua paikallisbusseilla, vuokra-autoilla tai mopoilla. Saarten välit puolestaan taittuvat vuorolaivoilla ja useimmilta saarilta on myös päivittäisiä lentovuoroja manner- Kreikan nähtävyyksille, mm. Ateenaan.

Antiikin kreikkalaisilla oli omat jumalansa lähes kaikelle, niin rakkaudelle, viinille kuin sodallekin. Jumalia lepytettiin ja niiltä toivottiin suosiota ja onnea jokapäiväiseen elämään. Edelleenkin kreikkalaisten elämän rytmi on iloinen ja nautinnoille antautuva. Kreikkalaisella ei ole koskaan liian kiire nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta ystävien seurassa ja tämä matkailijoihinkin tarttuva kiireettömyys on yksi loman parhaita anteja.

Sinivalkoisuus yhdistää lipun väreistä lähtien

Useimmille meistä Kreikka tuo mieleen turkoosissa Välimeressä kylpevät saaret ja värikkäiden kukkaköynnösten koristamat valkoiset kylät ja siniset ikkunaluukut. Matkailija kokee Kreikassa ihmisten aidon ystävällisyyden ja herkutteluhetket kreikkalaisen ruuan ääressä. Kreikkalaisten sydämissä tuntuukin olevan aivan erityinen paikka suomalaisille. Tunnet todella olevasi tervetullut vieras kun saavut Kreikkaan.

Deturin kohteet Kreetalla ovat Hanian ympäristön pikkukylät ja Rethymnonin seutu.

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen

Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. 

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti: 
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

GOOGLE REMARKETING CODE