Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Georgioupolis Kreeta

Georgioupolis

Rauhaa kaipaaville Hanian ja Rethymnonin välissä sijaitseva Georgiouspolis on ihanteellinen kohde. Pikkukylä sopii erinomaisesti tukikohdaksi omatoimiretkiä tekeville.

Georgioupolis sijaitsee Pohjois-Kreetan pisimmällä 9 km ranta-alueella, jota rajaavat lännessä luonnonkauneudestaan kuulu Almyrosin lahti ja idässä Rethimnonin kunnan rajalla Kavros. Seudulla on paljon vanhoja eukalyptuspuita ja kolme jokea laskee mereen. Suurimman joen ylittävän sillan yhteydessä on myös pieni satama. Kylässä on hieno, pieni Pyhän Nicholasin kappeli, kalalaituri sekä vilkas pääaukio, jossa vieraanvaraiset paikalliset asukkaat kokoontuvat vaihtamaan kuulumisiaan. Turismi pitää heidät kiireisenä noin puolet vuodesta.

Kylän turistijunakierroksella viihtyy koko perhe. Luonnonystävät nauttivat läheisistä villiankkojen ja kilpikonnien suojelualueista. Kreetan ainoa luonnonjärvi Kournas sijaitsee noin 4 km päässä Georgioupolista ja samanniminen kylä n. 8 km päässä. Gavalochorin kylässä (8 km) on kotiseutumuseo ja vaikuttavia jäänteitä roomalaiselta, venetsialaiselta ja bysanttilaiselta aikakaudelta. ;

Puhelinpalvelukohde

Kohde sopii omatoimisille matkailijoille. Tässä kohteessa ei ole Deturin oppaita. Tarvittaessa voit soittaa palvelupuhelinnumeroomme. 

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento

Katso Kreikan All Inclusive-hotellien tarjoukset.