Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Georgioupolis Yleistä

Yleistä tietoa

Etäisyydet

Georgioupolis-Hania 38 km
Georgioupolis –Agia Marina 47 km
Georgioupolis –Agii Apostoli 43 km
Georgioupolis –Gerani/Maleme 52 km
Georgioupolis –Kato Stalos 46 km
Georgioupolis –Kolymbari 62 km
Georgioupolis –Platanias 49 km
Georgioupolis –Tavronitis 58 km
Georgioupolis –Rethymnon 22 km

Rannat

Pitkän ja matalan rannan sanotaan olevan Kreetan lapsiystävällisin ranta. Se koostuu pehmeästä hiekasta ja pikkukivistä, siellä täällä on isompia kivilohkareita. Rantakadulla on runsaasti café-baareja ja pubeja. 

Lapsiystävällisyys

Rauhallinen kylä, josta löytyy peruspalvelut kävelyetäisyydellä.

Lentokenttä

Lentoaika Helsingistä Haniaan on noin 4 tuntia. Lentokenttäkuljetus kestää noin 60-90 min hotellista riippuen. Lentokenttäkuljetus on Kreetalla valinnainen palvelu, sen voi varata erikseen matkavarauksen yhteydessä (edestakainen kuljetus).

Väestö

Vakituinen väestö n. .

Liikenneyhteydet

Helpointa on liikkua paikallisbussilla. Bussimatka Hanian kaupunkiin maksaa n. 4,5 €/suunta ja taksi noin 40 €. Lentokentältä taksimatkan hinta on n. 50 €. Takseja on harvakseen pienessä kylässä. Kysy oppaalta autovuokrauksesta.

Pankkiautomaatit ja luottokortit

Kylän aukiolla on automaatteja ja rahanvaihtopisteitä.

Iltaelämä

Iltaelämä on melko rauhallista. Kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa tarjoilevia ravintoloita rantakadulla, jossa osa paikoista on avoinna aamusta myöhään iltaan. Toinen keskittymä on Georgioupolisin pääaukiolla. Kylän kapeilta kujilta löytyy perinteisiä tavernoja. Noin 4 km päässä, Kournasin järvellä on myös useita tavernoja, joissa voit nauttia kreetalaista ruokaa Kreeatan ainoassa luonnonjärvimaisemassa.

Urheilu- ja muut aktiviteetit

Rannalla tarjolla maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten surffausta ja purjehdusta.

Opaspalvelut Kreetalla

Palvelutoimisto Agia Marinassa. Tässä kohteessa suomenkieliset oppaat tavoittaa puhelinpalvelunumerosta. Hotellissa myös viikottainen opasvierailu. Opas voi olla skandinaavinen, eikä välttämättä ymmärrä suomenkieltä, mutta hän voi tarvittaessa soittaa suomenkieliselle oppaalle.

Ostokset

Useita minimarketteja ja erilaisia matkamuistoja myyviä liikkeitä. Juustomyymälä, jossa myydään paitsi juustoja myös muita perinteisiä kreetalaisia ruokatuotteita. Kylästä löytyy myös leipomo, jonka sanotaan olevan Kreetan vanhin. Laajimmat ostosmahdollisuudet Hanian jn Rethymnonin kaupungeissa.

Puhelinpalvelukohde

Kohde sopii omatoimisille matkailijoille. Tässä kohteessa ei ole Deturin oppaita. Tarvittaessa voit soittaa palvelupuhelinnumeroomme. 

Katso Kreikan All Inclusive-hotellien tarjoukset.