Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Gerani - Maleme, Kreeta

Kiireetöntä lomatunnelmaa Hanian rannikolla

Kauniilla paikalla, oliivilehtojen keskellä sijaitsevat Geranin ja Malemen kylät ovat pieniä ja rauhallisia kohteita, noin 16 km länteen Haniasta. Malemessa ja Geranissa voit majoittua joko hyvätasoisessa All Inclusive-hotellissa tai edullisemmissa huoneistohotelleissa. 

Kylät koostuvat lomahotellien ohella lähinnä muutamasta rantakadun varrelle sijoittuvasta kaupasta ja ravintolasta. Malemen seudun leveää pikkukivi-hiekkarantaa myötäilee kivetty kävely- ja pyöräilyväylä. Rannan pääteiltä kulkee myös säännöllinen bussiliikenne Haniaan ja matkan varrella oleviin muihin lomakyliin. Vauhdikasta iltaelämää täällä ei ole, sitä löytyy muutaman kilometrin päästä Plataniaksesta.

Geranin pitkä ranta on myös uhanalaisten Valekaretta-merikilpikonnien pesimisaluetta. Toukokuusta-elokuuhun ajoittuvan munintajakson sekä sitä seuraavien kahden kuukauden hautumisajan pesiä suojellaan ja osa rannasta on rauhoitettu pesimiselle.

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen

Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. 

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti: 
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

Katso Kreikan All Inclusive-hotellien tarjoukset.

GOOGLE REMARKETING CODE