Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kalives Yleistä

Info Kalives

Tälle sivulle olemme koonneet yleistä tietoa matkakohteesta, kuten etäisyydet ja välimatkat, liikkuminen bussilla ja taksilla, neuvoja ja vinkkejä esim. rannat ja nähtävyydet, torit, ravintolat ja iltaelämä. Lisää tietoa mm. kohteeseen matkustamisesta voit lukea tulostettavasta lomakohdeoppaasta.

Etäisyydet

Kalives- Hanian kaupunki 20 km
Kalives –Agia Marina 28 km
Kalives –Agii Apostoli 24 km
Kalives –Gerani/Maleme 34 km
Kalives –Kato Stalos 27 km
Kalives –Kolymbari 42 km
Kalives –Platanias 34 km
Kalives –Tavronitis 40 km

Rannat

Kalivesissa on kaksi hiekkarantaa, joilla myös pikkukiveä. Itäinen ranta päättyy venesatamaan. Rauhallisempi ranta on 1 km keskustasta. Paikalliset perheet järjestävät sunnuntaipiknikkejä rannoilla. Kalives on myös Blue Flag -tunnustettu uimaranta, joka myönnetään kohteelle, jossa on panostettu ympäristökysymyksiin.

Lapsiystävällisyys

Yleisesti soveltuu lasten kanssa lomailuun hyvin. Rauhallisempi liikenne kuin monessa muussa kohteessa. Loiva ja pehmeähiekkainen ranta sopii lapsille, pohjoistuulella kiinnitettävä huomiota allokkoon.

Lentokenttä

Lentoaika Helsingistä Haniaan on noin 4 tuntia. Lentokenttäkuljetus Kalivesiin kestää noin 30-60 min hotellista riippuen. Lentokenttäkuljetus on Kreetalla valinnainen palvelu, sen voi varata erikseen matkavarauksen yhteydessä (edestakainen kuljetus).

Väestö

Vakituinen väestö n. 1100.

Liikenneyhteydet

Helppo liikkua bussilla ja taksilla. Bussimatka Hanian kaupunkiin maksaa n. 2,5 €/suunta ja taksi noin 20 €, lentokentältä Kalivesiin taksimatkan hinta on n. 25 €.   

Pankkiautomaatit ja luottokortit

Visa ja Mastercard käyvät yleisesti kaupoissa ja suuressa osassa ravintoloita ja niillä voi nostaa rahaa automaateista.

Iltaelämä

Kylässä on parikymmentä tavernaa, joissa tarjottava ruoka on yleensä tyypillistä kreetalaista. Iltaelämä on hiljaista. Vilkkaampi yöelämä ja runsas valikoima ruokapaikkoja on Hanian kaupungissa.

Urheilu- ja muut aktiviteetit

Patikointi, lenkkeily ja pyöräily ovat suosittuja harrastuksia. Rannalla tarjolla maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten surffausta ja purjehdusta.  

Opaspalvelut Kreetalla

Suomenkieliset oppaat tavoittaa puhelinpalvelunumerosta. Kalivesin hotellissa myös viikottainen opasvierailu. Opas voi olla skandinaavinen, eikä välttämättä ymmärrä suomenkieltä, mutta hän voi tarvittaessa soittaa suomenkieliselle oppaalle.

Ostokset

Kalivesin kylässä on muutama supermarket. Vamosin perinnekylästä voi hankkia aitoja kreetalaisia tuotteita. Parhaat ostosmahdollisuudet Hanian kaupungissa. 

Puhelinpalvelukohde

Kohde sopii omatoimisille matkailijoille. Tässä kohteessa ei ole Deturin oppaita. Tarvittaessa voit soittaa palvelupuhelinnumeroomme. 

Katso Kreikan All Inclusive-hotellien tarjoukset.

GOOGLE REMARKETING CODE