Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Kato Stalos

Kato Stalos - rentouttavaa rantalomaa lähellä Hanian kaupunkia

Lomakylä on lähimpänä Hanian kaupunkia, matkaa sinne on vain n. 6 km. Kylä on rauhallinen ja iltaelämä melko hiljaista, mutta rentouttavaan lomanviettoon sopivaa. Kylässä on muutama kauppa ja baari sekä pankkiautomaatti. Lomahotellit sijaitsevat niin rantatien varrella kuin hieman sivummalla Kalamakiksen aluella. Täällä voit valita niin kodikkaan huoneistohotellin kuin hyvätasoisen rantalomahotellin välillä.

Kylän ranta on kaunis, pikkukivirantaa, osin hiekkarantaa. Rannalla on maksulliset aurinkotuolit ja -varjot sekä baaripalveluita ja sesonkiaikaan paljon aktiviteetteja, kuten vesiskoottereita, riippuliitoa ja rantalentopalloa.

Enemmän iltaelämää on lähikylässä Plataniaksessa, jonne on vain muutama kilometri sekä Haniassa, jonne pääsee helposti paikallisbussilla rantatieltä.

{{hotel.HotelPreview.HotelCode}}

{{hotel.HotelPreview.Loc_CountryName}} {{hotel.HotelPreview.Loc_ArrivalName}} {{hotel.HotelPreview.Loc_HotelLocationName}}

{{hotel.PriceInfo.HotelName}}

Rantaan
{{hotel.HotelPreview.Fac_Beach}}
Keskustaan
{{hotel.HotelPreview.Fac_Centrum}}
Uima-allas
{{hotel.HotelPreview.Fac_Pool}}
Lasten allas
{{hotel.HotelPreview.Fac_ChildPool}}
{{hotel.PriceInfo.BoardName}}

Ale /hlö/2hh: {{getDiscount(hotel.PriceInfo)}}{{marketCurrencySign}}

alk. {{hotel.PriceInfo.SalePrice}}{{marketCurrencySign}}
{{hotel.PriceInfo.CheckIn}}

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen

Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. 

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti: 
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

Varaa lomamatka

  • Lennot & Hotelli
  • Pelkkä lento

Katso Kreikan All Inclusive -hotellien tarjoukset