Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Platanias, Kreeta

Platanias tarjoaa lokoisaa rantalomaa ja kreetalaista iltaelämää

Suosittu lomakohde sijaitsee Hanian kaupungista 12 km länteen ja on lähestulkoon kasvanut yhteen viereisen Agia Marinan kylän kanssa. Kylän halki kulkevan rantatien varrella on lukuisia tavernoja, minimarketteja, erilaisia kauppoja ja liikkeitä. 

Platanias on lähikylistä isoin ja monipuolisena suosituin pohjoismaisten matkailijoiden keskuudessa. Täällä myös iltaelämä on vilkkainta varsinkin sesonkiaikaan, Plataniaksessa on mm.nuorison suosimia diskoja ja muutama yökerho musikkibaaritarjonnan lisäksi. Leppoisampaa menoa etsivä voi patikoida oliivilehtojen läpi ylemmäksi rinteille ja löytää perinteistä kreetalaista kyläelämää. Rantatieltä on myös helppo hypätä paikallisbussiin ja matkata Haniaan, josta pääsee myös helposti muualle Kreetan saarella.

Plataniaksen alueen rannat ovat Kreetan parhaita ja puhtaudestaan Sinisen lipun ansainneet. Pitkällä hiekka- ja osin pikkukivirannalla on maksulliset aurinkotuolit ja -varjo, monipuoliset baari/ravintolapalvelut sekä vesiurheilumahdollisuuksia. Osa rannoista on loivia, osa melko nopeasti syvenevä ja koko ranta-alueella esiintyy ajoittain merivirtauksia.

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento

Katso Kreikan All Inclusive-hotellien tarjoukset.