Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kreeta Retket

Esimerkkejä Kreetan retkistä

Lomaviikkosi lopullisen retkiohjelman sekä tiedot retkistä saat oppaalta saavuttuasi kohteeseen. Retket eivät sovi pyörätuolilla liikkuville eikä kaikilta osin liikuntarajoitteisille ainakaan ilman henkilökohtaista avustajaa. Lisätietoja voit kysyä kohteessa oppailta ennen retken ostamista. Kohteessa retki maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä tai pankki-/luottokortilla. Retkien toteutumiseen tarvitaan minimiosallistujamäärä ja niiden järjestämiseen vaikuttavat kausikohtaiset rajoitukset sekä sääolosuhteet. 

Kreikassa historiallisilla kohteilla tulee olla mukana akkreditoitu paikallisopas. Opastuskielenä heillä on englanti. Mikäli mukana on Deturin henkilökuntaa, niin hän ei välttämättä ole suomenkielinen vaan voi olla myös skandinaavinen oppaamme. Joillakin retkillä on vain englanninkielinen paikallisopas

Hinnat sitoumuksetta. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

KREETAN RETKIÄ

 • Samarian rotko 40€

  Euroopan pisin luonnonrotko tarjoaa seikkailun! 18 km vaelluksen jälkeen on ihana pulahtaa uimaan ja nauttia lounaasta. Iltapäivällä venematka satamaan, josta autokuljetus takaisin hotellille. Sisältää: bussikuljetus ja opastus. Lisämaksulliset: laivamatka, kansallispuistomaksu ja lounas.

  Rethymnonista retki on englanninkielinen, hinta 48 €. 

 • Gramvousa 50€

  Laivamatka Gramvousan saarelle, jossa ylhäällä kukkulalla sijaitsee Venetsialainen linnoitus. Lounas nautitaan laivalla, jonka jälkeen matka jatkuu kauniille Baloksen laguunille. Sisältää: kuljetukset, laivamatka. Lisämaksusta lounas laivalla.

  Rethymnonista minimimäärä 6 hlöä suomenkielisellä opastuksella, hinta 58 €. 

 • Knossos ja Heraklion 50€ (englanninkielinen)

  Minolaisen kulttuurin kehto – Knossos, on jokaisen Kreetalla vierailevan nähtävä. 4000-vuotinen kulttuuri herää täällä elämään. Iraklionin kaupunki ja sen arkeologinen museo. Sisältää: kuljetus ja englanninkielinen opastus. Lisämaksusta pääsymaksut kohteisiin.

  Rethymnonista hinta 53 €

 • Elafonissi 40€

  Yksi saaren upeimmista luonnonrannoista. Menomatkalla vierailemme Topolian rotkon kupeessa sijaitsevassa luolassa ja Agia Sofian luolakirkossa. Paluumatkalla mahdollisuus lounaaseen. Sisältää: kuljetus ja opastus.

  Rethymonista minimimäärä 6 hlöä suomenkieliselle opastuksella, hinta 48,50€.

 • Kreetan maaseutu

  Tämä suosittu retki vie päiväksi tutustumaan saaren perinteisiin, historiaan, kulttuurin ja asukkaisiin. Vierailemme niin viinitilalla kuin antiikin ajan Lapan kaupungissa, maaseutukylissä ja luostarissa, Valkoisilla vuorilla sekä luonnonkauniilla Kournasin järvellä. Lounas lisämaksusta. 

  Vain Hanian lähikylistä. 

 • Limnoupolis vesipuisto

  Aurinkoa, vettä ja vauhtia – upea rusketus tulee kaupan päälle. Sisältää: kuljetukset, sisäänpääsy.

  Vain Hanian lähikylistä.

 • Jeeppisafari 76€

  Jännittävä ja osin vauhdikaskin jeeppisafari vie paikkoihin, jonne ei yleensä lomalaiset tule menneeksi. Kauniit laaksot, pienet kreetalaiskylät, jylhät vuoristomaisemat tekevat tästä retkestä mieleenpainuvan kokemuksen. Sisältää: jeeppiajelu, lounas (juomat lisämaksusta).

  Vain Hanian lähikylistä. Huom! Lapsihinta 2-11,99 v. 50 € 

 • Santorini

  Tältä retkeltä et halua unohtaa kameraa! Silmiähiveleviä maisemia, jossa tummat laavarinteet kehystävät valkoisten rakennusten rykelmiä, kapeita kujia, jyrkkiä rinteitä ja portaita, joita reunustaa värikkäät ihmeköynnökset. Saaren ainutlaatuiset maisemat muotoili aikoinaan tulivuori, joka purkautui ja vajosi Egeanmereen. Näkyviin jäi vain kraaterin yläreunaa. Santorini kuuluu Kykladien saariryhmään ja retki tehdään laivalla Rethymonin satamasta.

Varaa lomamatka

 • Matkapaketti
 • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE