Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Rodoksella aurinko paistaa keskimäärin 300 päivää vuodessa. Vuosi toisensa jälkeen saari houkuttelee matkailijoita kaikkialta maailmasta – arkeologiset paikat, luonnon kauneus ja kirkkaan auringon alla loistavat puhtaat meret. Saarelaiset ovat vieraanvaraisia, sosiaalisia, pitävät juhlimisesta ja tekevät parhaansa, jotta heidän rakkaasta kotisaarestaan jäisi matkailijoille hyvät muistot. Koko Rodos on kuin maalaus – kultainen aurinko, taivaansininen meri, silmänkantamattomiin ulottuva rantaviiva, turkoosiin taittuvat kauniit lahdet, keskiaikainen kaupunki, vitivalkoiset talot, ihmeköynnökset, vehreät vuoret ja laaksot, tuhannet perhoset, värikkäät riikinkukot...

Lue lisää...

"Syvien merten keskeltä nousi esiin kukoistava Rodos, Rakkauden jumalattaren Afroditen lapsi, tullakseen Auringon morsiameksi." 
- Pindaros -

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen

Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. 

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti: 
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

GOOGLE REMARKETING CODE