Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Faliraki

Saaren itärannikolla sijaitseva lomakeskus Faliraki tarjoaa yhden saaren parhaista hiekkarannoista. Neljän kilometrin hiekkaranta sopii hyvin myös lapsiperheille, sillä ranta syvenee loivasti ja tuuli on tällä puolella saarta pääsääntöisesti heikompi. Lähiseudulla on viisi pienempää rantaa, kuten Ladiko Bay ja lumoavan kaunis Anthony Quinn Bay. Rannoille pääsee helposti vaikkapa paikallisbussilla. Falirakin ytimessä vietetään yöelämää vauhdikkaasti aamuun asti, mutta laajalle alueelle kasvaneesta lomakohteesta löytyy myös rauhallisia hotelleja sekä vesipuistohotelleja lapsiperheille. 

Lue lisää...

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen

Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. 

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti: 
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.