Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Rodoksen kaupunki

Legendaarinen lomakohde Rodos

Suomalaiset ovat viettäneet lomiaan Rodoksella jo 1960-luvulta asti. Vanha kaupunki ja uusi kaupunki tarjoavat yhdessä ainutlaatuisen yhdistelmän kaupunkilomaa hienojen rantojen ja historiallisten nähtävyyksien kera. Kansainväliset muotimerkit löytyvät täältä tyylikkäine butiikkeineen. Ravintolatarjonta on loputon - kahvilat, tavernat, kansainväliset ruokaravintolat, baarit ja yöklubit tarjoavat valinnanvaraa kreikkalaisesta bouzukista kansainvälisiin listahitteihin. Kosmopoliitista kaupungista löytyy myös suomalaista tanssimusiikkia, mikäli sitä lomaansa kaipaa.

Lue lisää...

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen

Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. 

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti: 
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.