Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Ayia Napa

Ayia Napa

Ayia Napa on Kyproksen suosituimpia paikkoja kesäkuukausina. Viehättävät rannat, ylellisen runsas yöelämä ja vesipuisto sekä monipuolinen palvelutarjonta houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa. Kaupungin tunnetuin maamerkki on venetsialaisen aikakauden Ayia Napan luostari Plateia Seferin keskusaukiolla. Sen ympärille sijoittuvat lukuisat baarit ja klubit täyttyvät etenkin keskikesän iltoina juhlijoista. Lähellä keskustaa on myös museo, jossa on mm. antiikin ajan kauppalaivan kopio, Kyrenia II. 

Agia Napa on entinen kalastajakylä ja edelleenkin värikkäät kalastajaveneet suuntaavat aamuisin ulapalle. Veneiden palattua sataman lukuisat tavernat houkuttelevat juuri pyydettyjen äyriäisten ja kalaruokien ystäviä. Viimeistään siestan aikaan vieressä olevat kultahiekkaiset rannat täyttyvät auringosta ja merestä nauttivista lomailijoista. Ayia Napassa on myös Antiikin Kreikan teemaan rakennettu suuri vesipuisto liukumäkineen ja aaltoaltaineen.

Ayia Napa sijaitsee lähellä Cape Grecon niemimaata Kyproksen itäosassa ns. Kokkinochorian alueella, jolla viitataan maaperän punaiseen väriin. Larnakan kansainvälinen lentokenttä on n. 62 km päässä. Ayia Napassa on peräti 14 Sinisen Lipun rantaa, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto. 

Lue lisää...

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento