Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Tunisia - lomat, lennot, hotellit

Suorat lennot Tunisiaan

Tunisiaan on alle 4 tunnin lentomatka Helsingistä. Lomakohteemme Sousse, Monastir ja kevään Hammamet kaikki Välimeren rantakohteita. Matkailijoiden ihastelemaa, hienohiekkaista ja matalaa rantaa Tunisiassa riittää peräti 1200 km pituisen rantaviivan verran ja merivesi on uintilämmintä aina marraskuulle saakka. Tunisialainen keittiö on varsinainen fuusio arabialaista, välimerellistä ja ranskalaista tyyliä; meren antimia ja kasvisruokaa on tarjolla paljon ja ruoka tehdään aina sydämellä. Tunisia on hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen golfkohde. Tunisiassa historia on läsnä kaikkialla. Maa on ollut aikojen alusta niin Lähi-Idän kuin Välimerenkin kansojen kohtaamispaikka ja sen kansassa on sekoitusta niin afrikkalaisista, arabialaisista kuin eurooppalaisistakin. Ranskan siirtomaa-aika päättyi Tunisiassa maan itsenäistymiseen vuonna 1956, mutta vieläkin se näkyy yllättävän selvästi.

Sahara on unohtumaton retkikohde matkailijalle

Lue lisää...

"Koe Sahara ja muut upeat nähtävyydet Tunisian lomalla!

Matkailijavero 1.1.2018 alkaen

Tunisian viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen nk. turistiveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä (Tunisian dinaareilla) tai maksukortilla.  Asiakas saa maksusta kuitin.

Matkailijaveroa peritään aikuisilta sekä 12 vuotta täyttäneiltä lapsilta ja se määräytyy per henkilö per alkava vrk seuraavasti:

2 tähteä= 1 TDN, 3 tähteä =2 TDN, 4 ja 5 tähteä =3,00 TDN. Veroa peritään maksimissaan seitsemältä vuorokaudelta. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 

GOOGLE REMARKETING CODE