Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Alanya Retket

Esimerkkejä Alanyan retkistä

Lomaviikkosi lopullisen retkiohjelman sekä tiedot retkistä saat oppaalta saavuttuasi kohteeseen. Retket eivät sovi pyörätuolilla liikkuville eikä kaikilta osin liikuntarajoitteisille ainakaan ilman henkilökohtaista avustajaa. Lisätietoja voit kysyä kohteessa oppailta ennen retken ostamista. Retket maksetaan retkivarauksen yhteydessä Turkin liiroilla tai euroilla tai pankki-/luottokortilla. Retkien toteutumiseen tarvitaan minimiosallistujamäärä ja niiden järjestämiseen vaikuttavat kausikohtaiset rajoitukset sekä  sääolosuhteet.

Kaikilla retkillä ei välttämättä ole mukana  suomenkielistä opasta. Turkissa historiallisilla kohteilla tulee olla mukana akkreditoitu paikallisopas. Opastuskielenä heillä on englanti. Mikäli mukana on Deturin henkilökuntaa, niin hän ei välttämättä ole suomenkielinen vaan voi olla myös skandinaavinen oppaamme. Joillakin retkillä on vain englanninkielinen paikallisopas.

Hinnat sitoumuksetta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 • Alanyan ihmeet

  Yhdessä päivässä Alanyan ihmeellisimmät nähtävyydet- kaikkien aikojen suosituin retkemme! Ohjelmassa alkuun luonnonkaunis Spaderen kanjoni, jossa nautit vuoristoilmasta ja kylmän raikkaasta joesta, jonne voi pulahtaa virkistäytymään ja nauttimaan vesiputousten ilmaisesta suihkusta. Seuraavaksi päästään hedelmätarhalle maistelemaan paikallisia hedelmiä, mausteita ja pähkinöitä. Käymme myös Dimin kalkkikiviluolalla, joka on maailman 4. suurin stalagmiittiluola. Retki päättyy Dimcay-joelle, yhdelle Alanyan suosituimmista piknic-alueista. Täällä nautimme turkkilaisen lounaan

  Aikuiset 40€, 6-12 v. 20€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. 

   

  suomenkielinen opastus

 • VIP Hamam

  Yksilöllinen hemmottelupaketti: Klassisen hamamkäsittelyn lisäksi kasvonaamio, kuumakivihieronta, hedelmiä ja lasi kuohuvaa sekä Doctor Fish -kalapedikyyri. Sisältää noudon hotellilta. Ei opasta.

  Aikuiset ja lapset 6-12 v. 36€.  

 • Alanyan tutustumiskierros

  Alanya tutuksi -kierroksen aikana kuulet oppaalta lomavinkkejä ja voit myös aloittaa shoppailun, sillä vierailemme yhteistyökumppaneidemme liikkeissä.

 • Manavgatin jokiristeily

  Kuljemme pitkin Manavgatjokea aina Välimeren rantaan asti, matkalla tilaisuus  kuvata jokikilpikonnia, lintuja ja vehreätä maisemaa. Meren äärellä hiekkasärkille voit pulahtaa uimaan joko meren puolen lämpimämmässä vedessä tai virkistävän viileässä jokivedessä. HIntaan sisältyy myös ruokajuomat ja paikallisia alkoholijuomia. Retken aikana vieraillaan myös Dikmen-tekstiilikaupassa, jossa tilaisuus edullisiin vaateostoksiin. 

  Aikuiset 45€, 6-12 v. 23€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.  

 • Alanyan veneretki

  Astu laivaan!  Merituulta, aurinkokylpyjä, virkistäviä uimataukoja, virkistäviä juomia ja hyvää ruokaa - siitä koostuu Alanyan suosittu all inclusive -veneretki. 

  Aikuiset 30€, 6-12 v. 15€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.  

KANSAINVÄLISIÄ RETKIÄ

 • Jeeppisafari

  Vauhdikas päivä Taurusvuoriston kupeessa jeeppien kyydissä. Mutkikkaita vuoristoteitä ja huikeita vuoristomaisemia. Matkan varrella näet myös vilauksen kyläläisten elämästä.

  Aikuise 36€, 6-12 v.18€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.  

 • Yöjeeppiajelu

  Nyt turvavyöt kiinni ! Jännitystä ja menomusiikilla maustettua offroad-ajoa illanpimeydessä. Kokeneet ammattikuskit tarjoavat rohkeille osallistujille unohtumattoman elämyksen. Kalekukkulan näköalapysähdyksen jälkeen suunnataan ylä Taurus-vuoriston rinteille ja suunnataan pulssia nostattaville off-road -lenkeille.   

  Aikuiset 36 €, 6-12 v. 18€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.   • Rantabileet

  Juhli kuin rokkistarat! Beach party on yksi Alanya suosituimpia iltamenoja ja bilepaikka sijaitsee kauniilla Kleopatra-rannalla. Täällä voit nauttia virvokkeista, maukkaasta ruuasta ja hyvästä seurasta viihdyttävän ohjelman ohessa. Seuraa tanssiesityksiä, osallistu kisoihin, voita hienoja palkinto ja liity tanssijoiden sankkaan joukkoon. Rantabileet ovat all inclusive -retki, johon sisältyy ruokabuffet, virvokkeet, olutta sekä paikallisia alkoholijuomia ja illan ohjelma. 

  Aikuiset 35 € 

 • Sukella Välimereen

  Tervetuloa nauttimaan vedenalaisen maailman ihmeistä. Kirkkaat, lämpimät Välimeren vedet kutsuvat retkellemme. Myös vasta-alkajat tervetuloa, mikäli terveydellisiä esteitä sukeltamiselle ei ole. Päiväretken hintaan sisältyy lounas. 

  Retken hinta 60 € 

 • Sukellusretki ei-sukeltaville

  Sukellusretki ei-sukeltaville: Voit osallistua sukellusretkelleme, vaikka et sukella itse. Sen sijaan voit nauttia Välimeren maisemista sekä snorklata ja uida miehistön opastamilla pysähdyspaikolla. Retken hintaan sisältyy lounas.

  Retken hinta 25 €

Varaa lomamatka

 • Matkapaketti
 • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE