Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Antalyan kaupunki

Antalyassa yhdistät kaupunki- ja rantaloman

Palmujen reunustamat varjoisat puistokadut ja palkittu venesatama luovat puitteet Antalyan kauniille ja kiehtovalle lomakaupungille. Maalauksellisessa vanhassa kaupungissa, Kaleiçissa, muinaisia muureja reunustavat mutkikkaat kujat ja kuvaukselliset vanhat puutalot. Atatürk- ja Karaalioglu-puistoissa hehkuvat eksoottiset kukat, edessä kimaltelee merenlahti ja takana kohoavat ylväät vuoret. Tässä upeassa ympäristössä ei jää epäselväksi, miksi Antalyasta on tullut niin suosittu matkakohde.

Antalyan kaupunki on omatoimikohde ja tarvittaessa voit olla yhteydessä oppaisiin puhelimitse. Numerotiedot ja lisää tietoa kohteesta löydät lomakohdeoppaista, jonka voit tulostaa mukaasi matkalle.

Antalyan suurkaupunki tarjoaa laajat ostosmahdollisuudet ja hyvät kulkuyhteydet

Mahdollisuuksia edullisiin ostoksiin on paljon. On innokkaita katukauppiaita, basaarikojuja ja markkinoita. Suurkaupungin ollessa kyseessä kauppojen valikoimat ovat laajat ja hinnat usein edullisemmat kuin turistialueella. Kaupoista löytyy kansainvälisiä merkkituotteita, vaatteita, nahkaa, mattoja, kenkiä, laukkuja, kultaa, mausteita, hunajaa, oliiviöljyä jne. Kulkuyhteydet Antalyassa ovat hyvät. Minibussi eli “dolmus” on todellinen Turkin helmi. Dolmuksella liikkuminen on sekä tunnelmallista että edullista. Tarkkoja aikatauluja ei ole, mutta vuoroja on taajaan.

Lue lisää...

Puhelinpalvelukohde

Kohde sopii omatoimisille matkailijoille. Tässä kohteessa ei ole Deturin oppaita. Tarvittaessa voit soittaa palvelupuhelinnumeroomme. 

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento

Katso Turkin All Inclusive -hotellien tarjoukset

GOOGLE REMARKETING CODE