Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Antalya yleistä

Puhelinpalvelukohde Antalya

Tälle sivulle olemme koonneet yleistä tietoa matkakohteesta, kuten etäisyydet ja välimatkat, liikkuminen bussilla ja taksilla, neuvoja ja vinkkejä esim. rannat ja nähtävyydet, torit, ravintolat ja iltaelämä. Lisää tietoa mm. kohteeseen matkustamisesta voit lukea tulostettavasta lomakohdeoppaasta.

Suomenkielinen palvelupuhelinnumero klo 9-18 +90 530 972 45 30. Sama numero toimii hätätilanteissa päivystysnumerona klo 18-09 välisenä aikana.

Rannat

Antalyan hienohiekkaiset rannat sijaitsevat Lara-Örnekköyn alueella. Pikkukiviranta Konyaalti sijoittuu muutaman kilometrin pääyhän keskustasta Kemerin suuntaan, Taurusvuoriston juurelle. 

Lapsiystävällisyys 

Keskustassa on paljon liikennettä ja korkeat jalkakäytävän reunat. Laran alue on rauhallinen ja hiekkarannoille helppo kulku kävellen. Konyaalti-alueella on ylitettävä leveä maantie rannalle päästäkseen. Keskustan hotelleilla ei rantaa, vain laiturit tai betoniterassit rappusten päässä.

Asukkaita

n. 1.100.000

Liikenneyhteydet

Erittäin hyvät yhteydet sekä kaupungin sisällä että muualle Turkkiin niin busseilla kuin lentäen. Kaupunkibussit, paikalliset minibussit (dolmus) ja taksit kaupunkiliikenteessä.

Iltaelämä

Kaupungissa on kaikentyyppisiä ravintoloita. Suurin osa diskoista ja iso osa baareista sijaitsee Vanhassa kaupungissa. Kaupungissa on myös viisi elokuvateatteria, jotka esittävät uusimpia filmejä dubbaamattomina.

Toimisto

Güzel Oba Mah. Rauf Denktaş Blv.2253 Sok. No 1 Muratpasa Antalya. Puhelin + 90 242 280 21 45 (9-17,ei aina välttämättä suomenkielistä palvelua). Suomenkielisen oppaan päivystysnumero 24/7: + 90 530 972 45 28  

Urheilu- ja muut aktiviteetit

Laaja valikoima vesiurheilumahdollisuuksia, varsinkin Konyaaltı-rannalla. Tivoli, vesipuisto, karting-ratoja, jalkapallo- ja tenniskenttiä. Antalyan kaltaisessa suurkaupungissa shoppailu voidaan laskea myös aktiviteetiksi valikoiman laajuuden vuoksi. 

Syö ulkona 

Erittäin laaja valikoima ruokaravintoloita ja baareja. Yksinkertaisimmat annokset n. 6,5 eur, lounas n. 7 eur, päivällinen n. 15 eur, olut n. 2,5-3 eur, pullovesi n. 70 senttiä/ litra. 

Markkinat

Antalyassa on joka paiva bazaari monessakin paikassa. Esimerkiksi Güzeloban bazaari perjantaisin, osoite Güzeloba Mahallesi, 2239. Sk. No:5, 07230 Muratpaşa/Antalya js lauantaisin Lara bazaari, osoite Fener Mahallesi, Özgürlük Bulvarı, 07160 Muratpaşa/Antalya. Bazaareissa myydään yleensä vaatteita, laukkuja, kenkia ja tietysti hedelmia/vihanneksia. Bazaarit ovat avoinna noin klo 8-18.

Välimatkat

Antalya-Alanya n. 140 km
Antalya-Kemer n. 45 km
Antalya-Belek n. 45 km
Antalya-Side n. 70 km
Antalya-Marmaris n. 367 km
Antalya-Istanbul n. 724 km
Antalya-lentokenttä n. 15 km.

Puhelinpalvelukohde

Kohde sopii omatoimisille matkailijoille. Tässä kohteessa ei ole Deturin oppaita. Tarvittaessa voit soittaa palvelupuhelinnumeroomme. 

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE