Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Ylellinen golfkohde Belek tarjoaa hemmottelua ja luksusta

Belek on todellinen golfarin unelmakohde Turkissa, mutta alueen pitkät rannat ja monipuoliset hotellit tarjoavat viihtyisän ympäristön kaikille lomailijoille. Hotellit sopivat erityisesti lapsiperheille, urheilun ystäville, pariskunnille ja etenkin heille, jotka kaipaavat hotellin laajaa palveluvalikoimaa.

Belek on pieni viehättävä kylä, Antalyan miljoonakaupungista noin 40 kilometriä itään. Matkailijat löysivät Belekin parikymmentä vuotta sitten ja siitä asti on tämä vehreä ja luonnonkaunis  alue lumonnut vieraansa. Pitkien caretta caretta– kilpikonnien asuttamien rantojen lisäksi Belekin luonto tarjoaa luonnonystäville monia lintulajeja ja kasveja, joita muualta ei löydä. Myös hotellit pyrkivät toimillaan huomioimaan luonnon ja esimerkiksi heinä-elokuussa kilpikonnien pesimäaikaan saattaa niiden hotellialueiden rannoilla, joille kilpikonnat nousevat, olla rajoituksia ranta-alueiden käytössä.  

Belek on omatoimikohde ja tarvittaessa voit olla yhteydessä oppaisiin puhelimitse. Numerotiedot ja lisää tietoa kohteesta löydät lomakohdeoppasta, jonka voit tulostaa mukaasi matkalle.

Lue Lisää...

Puhelinpalvelukohde

Kohde sopii omatoimisille matkailijoille. Tässä kohteessa ei ole Deturin oppaita. Tarvittaessa voit soittaa palvelupuhelinnumeroomme. 

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento