Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kemer retket

Esimerkkejä Kemerin retkistä

Lomaviikkosi lopullisen retkiohjelman sekä tiedot retkistä saat oppaalta saavuttuasi kohteeseen. Retket eivät sovi pyörätuolilla liikkuville eikä kaikilta osin liikuntarajoitteisille ainakaan ilman henkilökohtaista avustajaa. Lisätietoja voit kysyä kohteessa oppailta ennen retken ostamista. Retket maksetaan retkivarauksen yhteydessä Turkin liiroilla tai euroilla tai pankki-/luottokortilla. Retkien toteutumiseen tarvitaan minimiosallistujamäärä ja niiden järjestämiseen vaikuttavat kausikohtaiset rajoitukset sekä  sääolosuhteet.

Kaikilla retkillä ei välttämättä ole mukana  suomenkielistä opasta. Turkissa historiallisilla kohteilla tulee olla mukana akkreditoitu paikallisopas. Opastuskielenä heillä on englanti. Mikäli mukana on Deturin henkilökuntaa, niin hän ei välttämättä ole suomenkielinen vaan voi olla myös skandinaavinen oppaamme. Joillakin retkillä on vain englanninkielinen paikallisopas.

Hinnat sitoumuksetta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

MANAVGAT -JOKIRISTEILY

Manavgatin joella pääset nauttimaan luonnon harmoniasta, putoukset ovat vaikuttavat kaikkina vuodenaikoina. Etenemme jokea pitkin aina Välimeren rantaan asti ja matkalla on tilaisuus kuvata jokikilpikonnia, lintuja ja vehreätä maisemaa. Päästyämme meren äärelle hiekkasärkille, voit pulahtaa uimaan joko meren puolen lämpimämmässä vedessä tai virkistävän viileässä jokivedessä. Aikaa jää runsaasti nauttia rantaelämästä ja miehistön valmistamasta buffetlounaasta. HIntaan sisältyy myös ruokajuomat ja paikallisia alkoholijuomia. Jokiristeily on mitä mainioin tapa viettää aurinkoinen lomapäivä vaikka koko perheen kera. Retken aikana vieraillaan myös Dikmen-tekstiilikaupassa, jossa voi tehdä edullisia vaateostoksia.

ANTALYAN KAUPUNKIKIERROS

Edullisten ja eksoottisten ostosten teko ja tinkiminen on hauskaa, mutta hermoja vaativaa hommaa. Kultakauppojen upeat korut häikaisevät silmiä ja ovat hyvälaatuisia, samoin valinnanvaraa on. Olemme järjestäneet kaikille yhteisen retken, jolloin lähdemme tutustumaan ostosmahdollisuuksiin Antalyassa! Kultaa, nahkaa, tekstiilejä, mausteita ja paljon paljon muuta! Vierailemme myös matkamuistomyymälässä. Varatkaa mukaan pientä evästä ja rutkasti tinkimismieltä. Puolipäiväretki.

ANTALYAN IHMEET - KYLÄRETKI

Tutustu paikalliseen elämään ja ihmisiin, uskontoon ja näe Manavgat-Akseki -alueen kaunista luontoa. Pienessä kylässä vierailemme paikallisen perheen kotona ja nautimme heidän vieraanvaraisuudestaan. Koti on säilynyt hyvin perinteisenä ja vierailu on kuin aikamatka 1920-1930-luvulle. Käymme myös kylän koululla ja pysähdymmme lounaalle Akseki-joen partaalla sijaitsevaan luonnonkauniiseen ulkoilmaravintolaan. Manavgatin kaupungissa on aikaa tehdä ostoksia basaarialueella, joten kannattaa varata mukaan myös pikkurahaa shoppailuun ja virvokkeisiin.

OLYMPOS - TELEFERIK

Ajomatka vuoristoon kulkee Beydaglarin luonnonpuiston läpi ylös Teleferikin kaapelihissiasemalle, josta nouseminen jatkuu nykyaikaisella kaapelihissillä. Tilavista hissivaunuista on upeat panoraamanäkymät ympäröivään luontoon ja vuoristoon. Kaapelihississä on kaksi isoa, 80 henkilön vaunua. Perillä on mahdollisuus käydä Olympos-vuoren luontoasemalla, josta avautuvat huimat näköalat Finiken ja Siden ympäristöön. Täältä löytyvät mitä hienoimmat patikointireitit ja runsaasti luonnonrauhaa. Asemalla on ravintola Sheakspeare Mountain sekä matkamuistomyymälä. Kaapelihissinousu on peräti 4.359 metriä, ja on siten yksi maailman pisimmistä nousuista. Hissin on rakentanut Doppelmayer Caraventa, joka on yksi maailman johtavista kaapelihissivalmistajista. Bussimatka hissille kestää Belekistä n. 1,5 tuntia ja lyhimmillään matka on Kemeristä, noin puoli tuntia. Ei opastettu retki.

MERIPÄIVÄ JAHDILLA 

Päivä alkaa kello 10 Kemerin huvivenesatamasta, jonne palataan taas n. klo 16:30. Jahti vie ensin Corsair-luolalle. Matkalla kolme uintipysähdystä kauniissa poukamissa, mm. antiikin Baselin lahdella, Alacasussa ja Kiris-lahdella. Laivalla nautitaan lounas. Pysähdyspaikoilla mahdollisuus lisämaksusta tutustua antiikin nähtävyyksiin. Lounas sisältyy, ruokajuomat lisämaksusta. Ei suomenkielistä opasta mukana.

HAMAM

Mieltä ja kehoa rentouttava Hamam on turkkilaisuutta aidoimmillaan. Peruskäsittelyyn kuuluu saunominen, kokovartalokuorinta ja vaahtopesu höyrysaunassa sekä päälle lyhyt hieronta öljyllä. Käsittelyn jälkeen tunnet itsesi uudelleensyntyneeksi ja ihosi tuntuu vuosia nuoremmalta. Hamam tarjoaa myös erilaisia lisäpalveluita esim. kasvonaamioita ja erikoishierontoja, joita voit ostaa lisämaksusta paikan päällä. Vinkki: Hamamissa kannattaa käydä heti loman alussa, niin lomapäivetyksesi säilyy pidempään. Retkeen sisältyy hamamin oma edestakainen kuljetuspalvelu hotellilta ja  hamam -peruskäsittely (lisäpalvelut lisämaksusta). Ota mukaan bikinit/uimahousut. Retki on omatoiminen.

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento
GOOGLE REMARKETING CODE