Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Side Retket

Esimerkkejä Siden retkistä

Lomaviikkosi lopullisen retkiohjelman sekä tiedot retkistä saat oppaalta saavuttuasi kohteeseen. Retket eivät sovi pyörätuolilla liikkuville eikä kaikilta osin liikuntarajoitteisille ainakaan ilman henkilökohtaista avustajaa. Lisätietoja voit kysyä kohteessa oppailta ennen retken ostamista. Retket maksetaan retkivarauksen yhteydessä Turkin liiroilla tai euroilla tai pankki-/luottokortilla. Retkien toteutumiseen tarvitaan minimiosallistujamäärä ja niiden järjestämiseen vaikuttavat kausikohtaiset rajoitukset sekä  sääolosuhteet.

Kaikilla retkillä ei välttämättä ole mukana  suomenkielistä opasta. Turkissa historiallisilla kohteilla tulee olla mukana akkreditoitu paikallisopas. Opastuskielenä heillä on englanti. Mikäli mukana on Deturin henkilökuntaa, niin hän ei välttämättä ole suomenkielinen vaan voi olla myös skandinaavinen oppaamme. Joillakin retkillä on vain englanninkielinen paikallisopas.

Hinnat sitoumuksetta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Manavgatin jokiristeily

Manavgatin joella pääset nauttimaan luonnon harmoniasta. Kuljemme pitkin Manavgatjokea aina Välimeren rantaan asti, matkalla tilaisuus kuvata jokikilpikonnia, lintuja ja vehreätä maisemaa. Päästyämme meren äärelle hiekkasärkille voit pulataa uimaan joko meren puolen lämpimämmässä vedessä tai virkistävän viileässä jokivedessä. Aikaa jää runsaasti nauttia rantaelämästä ja miehistön valmistamasta buffetlounaasta. HIntaan sisältyy myös ruokajuomat ja paikallisia alkoholijuomia. Manavgatin jokiristeily on mitä mainioin tapa viettää aurinkoinen lomapäivä vaikka koko perheen kera. Retken aikana vieraillaan myös Dikmen-tekstiilikaupassa, jossa tilaisuus edullisiin vaateostoksiin: Hinta 35€, 6-12 v. 17€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Siden kaupunki- ja ostosretki

Sidellä on pitkä historia ja siihen tutustumme tällä retkellä. Kävelemme aluksi kaupungin portille ja kerromme matkan varrella näkyvistä historiallisista jäänteistä sekä Rooman vallan ajan ja nykypäivän elämästä kaupungissa. Päästyämme vanhan Siden keskustaan käymme läpi hyviä ja edullisia ostospaikkoja. Täältä löytyy niin kultaa, mattoja kuin nahkaakin, kaikki tärkeitä tuotteita Turkille. Kaupunki tulee tutuksi kierroksen aikana ja lounaaksi nautimme perinteisen kebabin paikallisessa ravintolassa. Retken päätteeksi ajamme vielä läheiseen isompaan kaupunkiin Manavgatiin, missä lepuuttelemme jalkojamme joen vehreällä rantamalla. Lounas sisältyy hintaan. Hinta 20€, lapset 6-12 v. 10€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Kyläretki

Tutustu paikalliseen elämään ja ihmisiin, uskontoon ja näe Manavgati-Akseki -alueen kaunista luontoa. Pikku kylässä vierailemme paikallisen perheen kotona ja nautimme heidän vieraanvaraisuudestaan. Koti on säilynyt hyvin perinteisenä ja on kuin aika-matka 1920-1930-luvulle. Käymme myös kylän koululla ja pysähdymmme lounaalle Akseki-joen partaalla sijaitsevaan luonnonkauniiseen ulkoilmaravintolaan. Manavgatin kaupungissa on aikaa tehdä ostoksia bazaarialueella, joten kannattaa varata mukaan myös pikkurahaa shoppailuun ja virvokkeisiin. Hinta 36€, lapset 6-12 v. 18€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Hamam

Älä jätä väliin tätä aitoa turkkilaista saunakokemusta. Heti aluksi pukeudut omiin bikineihin / uimahousuihin pukuhuoneessa, omia pyyhkeitä et tarvitse. Käsittely alkaa lempeästi lämpimillä hamamin marmoripenkeillä. Huoneen kostea ilma pehmittää ihon, jonka jälkeen ihosi vaahtokuoritaan ja puhdistetaan vielä oliivisaippualla. Lopuksi ihollesi levitetään vielä hoitava öljy. HIntaan sisältyy nouto ja takaisinkuljetus hotellille. Hinta 25€, lapset 6-12 v. 13€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Alanya kaupunki- ja shoppailukierros

Ajamme Kale-linnoitukselle, joka on ollut Alanyan maamerkki jo yli 2000 vuoden ajan ja kuulemme sen mielenkiitoisesta historiasta, vierailemme Alanyan vanhimmassa moskeijassa ja paikallisessa kultakaupassa. josta voit tehdä halutessasi ostoksia. Hinta 20€, lapset 6-12 v. 10€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Antalyan kaupunki- ja shoppailukierros

Ajamme etelärannikon suurimpaan kaupunkiin, Antalyaan ja kuulet seudun historiasta, kulttuurista ja elämänmenosta. Vapaata aikaa viehättävässä vanhassa kaupungissa, Kaleicissa. Käymme myös tunnetulla vesiputoksella. Pysähdymme paikalliseen kultakauppaan ja nahkaliikkeeseen, joista voit tehdä halutessasi ostoksia. Hinta 20€, lapset 6-12 v. 10€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Koskenlasku

Kuprulun kanjoni on tunnettu koskenlaskupaikka lumoavan kauniin Taurus-vuoriston lomassa. Retki sopii kaikille vettäpelkäämättömille - myös perheille. Veneopas ohjaa veneen alas koskista ja päivän aikana tarjoutuu mahdollisuus uintiin - erittäin raikkaassa ja vilvoittavassa vuoristovedessä! Mukaan uimapuku ja taskurahaa juomaostoksille. Jos haluat ottaa mukaasi (puhelin)kameran, suosittelemme laittamaan ne vesitiiviisiin suojapusseihin. Hinta 36€, lapset 6-12 v. 18€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. 

Jeeppisafari

Niin historia, paikalliselämä ja uskonto kuin luonnon ihmeet tulevat tutuksi tällä retkellä. Aluksi ajamme Manavgatin lähellä sijaitsevaan pikkukylään pitkin alueen maaseutua. Kylässä vierailemme pienessä moskeijassa. Matka jatkuu Selecueian kaupungin raunoille Rooman vallan ajalta. Kaupungin jäänteet ovat vielä suurelta osin arkelogeilta tutkimatta. Lounas nautitaan Vihreän järven lähettyvillä ja vuoristojärven kylmänkirkkaassa vedessä on mahdollisuus myös uimiseen. Mukaan mukavat vaatteet, jotka eivät pölyä säikähdä, pikkurahaa ruokajuomiin lounaalla sekä tietysti uimapuku, kameraa unohtamatta! Hinta Aikuiset 36€, lapset 6-12 v. 18€, alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. 

Mönkijäsafari

Pieni luontoretki toisella tavalla. Ajamme mönkijöillä Manavgatin kaupungin ympäristön luonnossa. Kaksi voi jakaa yhden mönkijän tai voit ajaa ihan omallakin. Mukaan pölyä ja vettä pelkäämätöntä vaatetusta ja taskurahaa juomaostoksille. Osallistujien alaikäraja 16 vuotta. Hinta 40 € (55€ mönkijä kahdelle).

Buggy Safari

Pieni luontoretki rantakirpuilla, jotka ovat hiekkaisilla dyyneillä ja uimarannoilla ajettavia avomallisia ajoneuvoja. Ajamme Manavgatin kaupungin ympäristön luonnossa. Kaksi voi jakaa yhden rantakirpun tai voit ajaa ihan omallakin. Mukaan pölyä ja vettä pelkäämätöntä vaatetusta ja taskurahaa juomaostoksille. Osallistujien alaikäraja 16 vuotta. Hinta 50 € (70€ rantakirppu kahdelle).

"Perhelomakohde parhaimmillaan"

Varaa lomamatka

  • Matkapaketti
  • Pelkkä lento