Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Matkatoimisto

Matkatoimisto Detur Finland

Detur Finland Oy on osa kansainvälistä DETUR-matkatoimistoketjua. Detur on vuonna 1993 Turkissa perustettu matkatoimisto, jonka pääfilosofia on asiakas- ja palvelukeskeisyys. Viisi vuotta myöhemmin, v. 1998 yritys laajensi toimintojaan pohjoismaihin Detur International –nimellä. Detur Finland Oy perustettiin vuonna 1998 ja Helsinkiin avattiin Suomen toimisto. Seuraavina avattiin toimistot Osloon v. 1999, Tukholmaan v. 2000 ja Kööpenhaminaan v. 2011. Nykypäivänä olemme yksi johtavista matkanjärjestäjistä Skandinavian markkinoilla noin 200 000 vuosittaisella matkustajamäärällä. 

Keväällä 1989 lennettiin ensimmäiset lomalennot Suomesta Turkkiin ja samana vuonna aloitettiin myös Tunisian lomamatkat Sousseen ja Monastiriin. Tuotanto laajeni myöhemmin Egyptiin, Thaimaahan, Kreetalle, Arabiemiirikuntiin sekä Intiaan. Tänä vuonna viemme lomalaisia Turkin etelärannikon viiteen lomakohteeseen ja Kreikan saarille, Kreetalle ja Rodokselle. Talvikauden lomakohteemme on Kanariansaarten Gran Canaria ja Teneriffa sekä Tunisia. 

Helsingin lisäksi Detur tarjoaa keväisin ja syksyisin lentoja myös useilta maakuntakentiltä. Tilauslennot lennetään yhteistyössä useiden lentoyhtiöiden kanssa, kuten Corendon Airlines, Norwegian Airlines, Nouvelair ja Small Planet.  

Kohteissamme on suomenkielisiä oppaita skandinaavisten oppaiden lisäksi ja suosituimpia retkiä toteutetaan suomenkielisenä. Lomavalikoimassa on tarjolla perinteisiä rantalomia, kulttuurikiertomatkoja, aktiivilomia joogasta golfiin, goulet-risteilyjä sekä kaupunkilomia. Laaja hotellivalikoima tarjoaa asiakkaillemme sekä hotelliluokituksen että majoitustyypin mukaan valinnanvaraa, esim. vaatimattomia aamiaishotelleja, kodikkaita huoneistohotelleja ja All Inclusive -hotelleja keskitasosta luksukseen.  

Detur on vakiinnuttanut 18 toimintavuotensa aikana asemansa Suomessa ja on kuulunut jo yli 5 vuoden ajan korkeimpaan AAA -luottoluokitusluokkaan. Suomen yrityksistä alle 0,3% kuuluu tähän luokkaan. Bisnode BD&B on myös luokitellut Deturin alhaisimpaan riskiluokitusluokkaan. 

Deturin hallinto sijaitsee Helsingissä. Matkapaketteja voi ostaa nettisivuillamme ympäri vuorokauden, puhelinpalvelussamma 7 päivänä viikossa sekä valtuutetuista matkatoimistoista kautta maan. 

GOOGLE REMARKETING CODE