Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Ateriat lennolla

Ateriat ja erityisruokavaliot lennolla

Tunisia

Nouvelair Tunisien lennoilla matkan hintaan ei sisälly aterioita lennolla.  Lennolla on ostettavissa pieniä välipaloja ja juomia, tarjoilut voi maksaa käteisellä, euroilla. 

Antalya, Gazipasa

Corendon Airlinesin lennoilla matkan hintaan ei sisälly aterioita lennolla. Corendonin Turkin lennoille aterian voi tilata etukäteen suoraan lentoyhtiöltä ja ateriat voi maksaa vain Visalla tai MasterCardilla. Lennolla on ostettavissa myös pieniä välipaloja ja juomia, koneessa tarjoilut voi maksaa käteisellä, euroilla tai Turkin liiroilla, lennoilla käy maksuvälineenä myös luottokortti. 

CORENDON TILAUS

Rodos, Kreeta

Corendon Airlinesin, Aegean Airlinesin, FInnairin eikä Norwegian Airlinesin lennoilla matkan hintaan ei sisälly aterioita lennolla. Finnairin lennoille voi tilata aterian etukäteen suoraan lentoyhtiöltä.

 FINNAIR TILAUS
 
Lennolla on ostettavissa pieniä välipaloja ja juomia, Corendonilla ja Aegean Airlinesillä tarjoilut voi maksaa ainoastaan käteisellä, euroilla. Norwegianin lennoilla maksuvälineenä hyväksytään ainoastaan Mastercard ja Visa

Yleistä

Lentoateriat eivät aina sisältönsä puolesta vastaa niille asetettuja erityistoiveita, joten aterian ollessa erityisen tärkeä, mm. lapsiperheiden kannattaa huomioida lasten mieltymykset esim. pienen matkaevään muodossa. Voit ottaa maitoa ja ruokaa mukaan vauvallesi turvatarkastuksen läpi lentokoneeseen. Ruoan ja maidon tulee olla avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissaan.