Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Ateriat lennolla

Ateriat ja erityisruokavaliot lennolla

Gran Canaria ja Teneriffa

Norwegian Airlinesin lennoilla matkan hintaan ei sisälly aterioita lennolla.  Lennolla on ostettavissa pieniä välipaloja ja juomia, tarjoilut voi maksaa vain Visalla ja Mastercardilla.  

Tunisia

Nouvelair Tunisien lennoilla matkan hintaan ei sisälly aterioita lennolla.  Lennolla on ostettavissa pieniä välipaloja ja juomia, tarjoilut voi maksaa käteisellä, euroilla. 

Antalya

Corendon Airlinesin lennoilla matkan hintaan ei sisälly aterioita lennolla. Corendonin lennoille aterian voi tilata etukäteen suoraan lentoyhtiöltä ja ateriat voi maksaa vain Visalla tai MasterCardilla. Lennolla on ostettavissa myös pieniä välipaloja ja juomia, tarjoilut voi maksaa vain käteisellä, euroilla tai Turkin liiroilla. 

Rodos ja Kreeta

Lentoyhtiö Small Planet Airlinesin lennoilla on myynnissä juomia ja välipalaa. Lennoilla käy vain luottokortit (ei käteinen).  Lentoateria ei sisälly lentoon eikä sitä ole mahdollista tilata ennakkoon. 

Yleistä

Lentoateriat eivät aina sisältönsä puolesta vastaa niille asetettuja erityistoiveita, joten aterian ollessa erityisen tärkeä, mm. lapsiperheiden kannattaa huomioida lasten mieltymykset esim. pienen matkaevään muodossa. Voit ottaa maitoa ja ruokaa mukaan vauvallesi turvatarkastuksen läpi lentokoneeseen. Ruoan ja maidon tulee olla avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissaan.

GOOGLE REMARKETING CODE