Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Hotellikuljetukset

Lentokenttäkuljetukset lomakohteessa

Lomakohteessa Deturin oppaat ovat vastaanottamassa lomalaisia passintarkastuksen ja tullin jälkeen. Antalyassa Terminaali nro 2.

Asiakas voi varausvaiheessa valita lisämaksusta lentokenttäkuljetuksen hotellille ja takaisin lentokentälle. Detur-opas neuvoo ja ohjaa matkustajat linja-autoon, joka kuljettaa matkustajat hotelleihin. Lentokenttäkuljetus ei ole opastettu ts. opas ei välttämättä ole mukana bussissa. Mikäli opas on mukana, hän saattaa olla suomenkielinen tai skandinaavinen opas. Useimmiten samassa linja-autossa on asiakkaita useaan eri hotelliin.

Lentokenttäkuljetuksen hinta vaihtelee matkakohteittain, meno-paluuhinta on noin 15-25€/henkilö, joka on täyttänyt 12-vuotta. Alle 2-vuotiaat sylilapset matkustavat veloituksetta, eikä heille varata omaa istumapaikkaa. Hinnat viitteelliset 12.2.2016 tilanteen mukaan.

Myös pelkän lennon varanneet voivat varata lentokenttäkuljetuksen. Kuljetus on vain isoimpiin kohteisiimme, joihin on eniten asiakkaita (ei siis Hammamet, Rethymnon, Kemer, Belek, Georgioupolis). Kuljetuksen voi varata verkkosvuiltamme varauksen yhteydessä. Kohteessa oppaalta ostettuna kuljetuksen hinta on kalliimpi ja kuljetus myydään ainoastaan siinä tapauksessa että autossa on vapaita istumapaikkoja.