Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Maksuehdot ja maksutavat

Nettivarauksen maksuehdot:

Nettivarauksen varausmaksu 200 e/hlö on suoritettava verkkomaksuna sivustollamme nettivaraamisen yhteydessä. Mikäli matkan alkuun on alle kuukausi, on koko matkan hinta maksettava varauksen päätteeksi. Alustava varaus peruuntuu ellei varausmaksua makseta.

Etusivun "OMA LOMA"-valikosta pääset varauksellesi, jossa voit hoitaa loppulaskun verkkomaksuna joko kerralla tai erissä, valitsemalla itsellesi sopivan lyhennyssumman. Vaihtoehdot: Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, S-pankki, Tapiola, Visa Credit/Debit, MasterCard Credit/Debit, AmericanExpress sekä DinersClub. Maksamiseen tarvittavat tiedot ovat matkavahvistuksessa. 

Deturin puhelinpalvelussa varatun matkan maksuehdot:

Varausmaksu erääntyy 7 vrk sisällä varauksesta, kun matkan alkuun on yli kuukausi. Lähilähdöillä matka tulee maksaa kokonaan välittömästi Oma lomasi-valikon kautta. Jos asiakas maksaa verkkopankissa tai pankkikonttorissa laskun, hänen tulee toimittaa viipymättä maksusuorituksesta kuitti joko telefaxilla tai sähköpostin liitteenä, sillä suoritukset näkyvät vasta 1-3 päivän kuluttua varauksella ja varaus peruuntuu. Matkavahvistuksessa on eräpäivä sekä varausmaksulle että loppumaksulle. Mikäli asiakas ei maksa varausmaksua viimeistään eräpäivänä, matka peruuntuu.

Suosittelemme turvallista ja kätevää verkkomaksua Kirjaudu -linkin kautta

Maksusuoritus näkyy nopeasti ja saat vahvistuksen välittömästi sähköpostiisi. Et joudu myöskään lähettämään meille erikseen kuitteja maksusuorituksista. Tarvitset verkkopankkitunnukset ja matkan varausnumeron.

Verkkopankit: Nordea, DanskeBank, OP-Pohjola, S-pankki ja Tapiola-pankki. 
Luottokortit: Visa Credit, MasterCard, DinersClub ja American Express. Visa Electron tai MasterMaestro –kortit eivät käy maksuvälineenä verkossa. Korttinumerot pitää syöttää yhteen, sillä järjestelmä ei hyväksy välilyöntejä numerokentässä. On hyvä myös tarkistaa pankista, että kortillasi on mahdollista maksaa verkossa. 

Verkkopankkimaksun tai Luottokunnan maksun jälkeen noudata näytölläsi näkyviä ohjeita palataksesi Deturin sivustolle. Luottokunnan varmennus saattaa kestää hetken, mutta odota rauhassa, jotta maksusi varmasti kirjautuu varaukselle. Matkavarauksesi on vahvistettu, kun olet saanut varausnumeron järjestelmästämme ja pankin/Luottokunnan järjestelmä on siirtänyt sinut takaisin Deturin nettisivulle. Matkavahvistus on myös matkalippusi ja voit koska tahansa katsoa varauksesi tietoja: etusivun yläreunassa OMA LOMA -valikon kautta. Anna varausnumerosi ja postinumero (myös silloin kun olet tehnyt varauksesi netin kautta).

Diners ja Amex -korttimaksuissa 3% maksutapalisä »
Oman pankkisi nettisivujen kautta / pankkisiirto »
Etämyynti »
Lahjakortilla maksaminen »
SVEA lasku, erämaksu 3-36kk ja luotto »