Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Matkalippu ja matkavahvistus

Maksettu matkavahvistus on matka- ja lentolippusi

Voit tulostaa matkavahvistuksen/-lipun kirjautumalla varauksellesi etusivun yläreunassa olevasta "OMA LOMA" -kohdasta. Syötä matkan varausnumero ja oma postinumerosi, myös siinä tapauksessa että olet varannut matkan netistä. Tarkista aina vahvistuksesta, että nimi on kirjoitettu siihen kuten passissa (yksi etunimi riittää) ja vahvistukseen on merkitty kaikki palvelut, jotka olet halunnut varata. Matkavahvistuksesta näet matkan hinnan, mahdolliset alennukset, matkakohteen, hotellin/huoneiston nimen ja -tyypin, matkaan sisältyvät ateriat sekä lentoaikataulun. Lisäksi voit tulostaa netistä lomakohdeoppaan.

Matka tulee maksaa matkavahvistuksessa annettujen tietojen mukaan. Maksettu tilausvahvistus on samalla lentolippusi, joten ota se ehdottomasti mukaan matkalle. Kanarialle matkustettaessa sinun tulee ottaa matkalle mukaan Deturin matkavahvistuksen lisäksi myös Norwegianin oma e-lippu, jonka saat matkavarauksen jälkeen. E-lippu lähetetään varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen n. kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää (kuitenkin aikaisintaan 2 vrk varauksen teon jälkeen).   

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköpostia, johon matkalipun lähetämme, voit tilata asiakaspalvelustamme lipun kirjepostitse palvelumaksua vastaan.

On tärkeää, että tutustut ennen matkaa Yleisiin matkapakettiehtoihin ja Deturin erityis- ja lisäehtoihin. Mikäli olet ostanut pelkät lennot, lue tärkeää tietoa pelkän lentolipun tilanneille.

Ulkoministeriön nettisivuilla on ajankohtaista tietoa kohdemaan turvallisuusasioista. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta voit lukea kohdemaan ja matkailijan ajankohtaisista terveysasioista, esim. rokotuksista.