Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Opaskoulutus

Detur opaskoulutus

Nautitko työskentelemisestä auringon lämmössä, varmistamassa että asiakkaat saavat uusia mukavia lomamuistoja ja kokemuksia?

Deturin matkaoppaana työskentelevien on ensin suoritettava Detur matkaopaskoulutus. Jos sinut hyväksytään koulutukseen ja läpäiset sen hyväksytysti, pääset aloittamaan käytännön työt jossakin lomakohteistamme kurssin päätyttyä. Järjestämme koulutuksia tarpeen mukaan, yhden tai useamman kerran vuodessa.

Opaskoulutuksen sisältö
Deturin matkaopaskoulutus järjestetään yleensä Turkissa. Yhteisen, kolmen viikon aloitusjakson jälkeen koulutuksesi jatkuu jossakin kohteistamme, jossa tutustut perinpohjin lomakohteeseen ja kartutat paikallistuntemusta, valmistautuen vastaanottamaan lomalaisia kaikista pohjoismaista. Koulutuksen pääpaino on asiakaspalvelussa ja -hallinnassa. Tutustut Deturin liiketoimintaan, palveluihin ja tuotteisiin sekä toimintatapoihin. Koulutuksen aikana saat oppia myynti- ja neuvottelutaitoja ja kehittää esiintymistaitoja. Matkaopaskoulutus antaa sinulle hyvää tietoa matkailualasta ja mainiot eväät tulevaan työelämään.

Matkaoppaana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla elämää maailmalla ja tehdä kehittävää ja mieleenpainuvaa työtä. Sinulla on suuri vastuu asiakkaistamme, ja sen vuoksi vaadimme oppaalta hyvää stressin sietokykyä, ulospäinsuuntautunutta, positiivista personallisuutta, hyvää tilannetajua ja nopeaa reagointikykyä. Työskentelet opastiimissämme, jonka yhteinen tavoite on taata asiakkaillemme mieleenpainuva ja hyvä loma. Oppaan työ itsessään sekä työajat ovat hyvin vaihtelevia. Työ vaatii joustavuutta, mutta jokainen päivä on erilainen ja tarjoaa rutkasti kokemuksia ja ihania muistoja! Matkaoppaan työn kannalta katsotaan eduksi aiemmat työkokemukset ja pidempi oleskelu ulkomailla. Elämänkokemuksesta on etua oppaan työssä, ja kannustamme myös uudelle työuralle haluavia aikuisia hakeutumaan opaskoulutukseen.

Opaskoulutukseen valittavalta edellytetään:

• Vähintään 22 vuoden ikää
• Tutkintotodistus matkailun/opaskoulutuksen suorituksesta
• Sujuvaa suullista suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa

Detur Kids Club toimii muutamissa hotelleissamme Turkin lomakohteissa. Lastenkerhon ohjaajana vietät työpäiväsi lasten parissa ja olet samalla vastuussa kerhotoiminnasta.

Lastenkerhon ohjaajilta vaaditaan:

• Tutkintotodistus lastentarhan- tai opettajankoulutuksen suorituksesta
• Aiempaa työkokemusta vastuullisesta työstä lasten parissa
• Sujuvaa suullista suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa
• Arvostamme matkailualan/opaskoulutuksen opintoja

Matkaoppaat palvelevat kohteessa Detur-lomalaisia kaikista pohjoismaista, joten arvostamme myös muiden pohjoismaisten kielten osaamista. Hyvä kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito on välttämätön, sitä tarvitaan päivittäin työssä, emmekä valitse koulutukseen henkilöitä, jotka eivät kielitaitovaatimusta täytä.

Tervetuloa mukaan opashakuun

Kirjoita itsestäsi vapaamuotoinen esittelykirje englanninkielellä ja kerro miksi juuri sinä olisit hakemamme opas/lasten kerhon ohjaaja. Liitä hakemukseen englanninkielinen CV, äskettäin otettu valokuva itsestäsi sekä jäljennökset työtodistuksista ja koulutuksista.
Hakemus tulee lähettää Turkkiin, sähköpostiosoitteeseen guideservicescompany (at) googlemail.com Huom! Oppaat työskentelevät Deturin turkkilaisen sisaryrityksen palveluksessa: Matkatoimisto Detur Helsingissä ei täten vastaa opaskoulutusta/-työnhakua koskeviin kyselyihin, vaan kaikki tiedustelut tulee lähettää suoraan Turkkiin em. sähköpostiosoitteeseen. Haastatteluihin valituille lähetetään kutsu Helsingissä järjestettävään haastattelupäivään.