Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Palvelut kohteessa

Palveluista loman aikana

Haluamme tarjota Detur-lomalaisille mahdollisimman onnistuneen lomakokemuksen täynnä mukavia lomamuistoja. 

Deturilla on suomenkielisten oppaiden lisäksi oppaita muista Pohjoismaista, ja jokainen heistä on kohteessa lomalaisiamme varten. Kielimuuria ei kannata säikähtää, sillä jokainen opas voi auttaa. Tarvittaessa opas voi ottaa yhteyden puhelimitse suomenkieltä puhuvaan oppaaseen.

Omatoimikohteet

Kemer, Belek, Antalyan kaupunki, Kreetan Rethymnon, Georgioupolis ja Kalives ovat kohteita, joissa opaspalvelut ovat puhelinsoiton päässä. Kohteesi palvelupuhelinnumeron voit tallentaa puhelimesi muistiin jo ennen matkalle lähtöä, tiedon löydät lomakohdeoppaista.

Lentokentällä

Oppaat tapaat lentokentällä saavuttuasi kohteeseen. Jos olet varannut määrittelemättömän majoituksen, niin oppaat ilmoittavat tässä yhteydessä majoituspaikan nimen. Mikäli olet varannut ennakkoon lentokenttäkuljetukset, niin oppaat opastavat oikeaan bussiin.

Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset eivät ole opastettuja retkiä ts. oppaat eivät matkusta mukana hotelleihin. 

Oppaiden päivystysnumero

Tarvittaessa tavoitat oppaat päivystysnumerosta. Numeroon vastataan kaikkina vuorokauden aikoina, mutta rajoitathan öiseen aikaan soittamisen hätätapauksiin. Tärkeän 24/7 palvelevan puhelinnumeron voit tallentaa puhelimesi muistiin jo ennen matkalle lähtöä, tiedon löydät lomakohdeoppaista.

Retket

Oppaat ovat mukana lähes kaikilla retkiohjelman retkillä. Kulttuurihistoriallisilla retkillä voi mukana olla Deturin oppaan lisäksi paikallisopas/-asiantuntija. Joillakin kansainvälisillä retkillä on ainoastaan paikallisopas. 

Tervetulotilaisuus

Tapaat oppaita myös tervetulotilaisuudessa, jossa voit kysyä vinkkejä kohteesta ja varata retkiä. Tervetulotilaisuuksia ei järjestetä omatoimikohteissa.

Hotellikansio

Jokaisessa hotellissa on myös Deturin hotellikansio. Tämä ”hiljainen opas” sisältää hyödyllistä tietoa hotellista ja kohteesta sekä tärkeää tietoa kotimatkaa varten.