Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Svea

Svea Ekonomi luotolliset maksutavat
Luottoyritys Svea Ekonomi AB:n tarjoaa asiakkaillemme rahoitusvaihtoehtoja, joilla voit maksaa matkasi laskulla tai erämaksulla. Ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Asiakaskohtainen enimmäismäärä SVEAn maksutavoilla on 3000 euroa/varaus. Lisätietoja Svean Webpay-palvelusta. Tutustu Svea Ekonomin tietosuojaselosteeseen täältä.

Nettivaraus on aina sitova kauppa
Nettisivuiltamme varaaminen on mahdollista vain siten, että maksat vähintään varausmaksun / henkilö tai matkan koko hinnan kun kyseessä on äkkilähtö. Valitsemastasi maksutavasta riippumatta, matkavarauksesi sinun ja Deturin välillä on aina sitova. Vaikka et olisi ehtinyt saada Svean laskua ennen matkalle lähtöä (esim. äkkilähtö), niin matkavarauksesi on sitova. Maksutapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen esimerkiksi Debit/Credit -kortilla maksamiseen. Kaikki Svea laskutukseen liittyvät asiat hoidat itse suoraan Svean asiakaspalvelun kanssa. SVEA asiakaspalvelu puh. 09-4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Matkaa koskevat muutokset ja peruutukset 
Ole yhteydessä Deturin asiakaspalveluun matkaan liittyvissä muutoksissa ja peruutuksissa, puh. 09-68 99 88 77 tai detur@detur.fi.  Noudatamme  1.7.2018 voimaan tullutta Matkapakettilakia ja Deturin erityis- ja lisäehtoja.

Svea maksutavat

Avaa lisätiedot näkyville klikkaamalla palloa 

Lasku
Laskun muuttaminen luotoksi
Erämaksu 3 - 36 kk

Yhteystiedot

Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi
www.sveawebpay.fi 

Ennakkovaraajan edut