Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Svea

Svea Ekonomi luotolliset maksutavat

Luottoyritys Svea Ekonomi AB:n tarjoaa asiakkaillemme rahoitusvaihtoehtoja, joilla voit maksaa matkasi laskulla tai erämaksulla. Asiakaskohtainen enimmäismäärä SVEAn maksutavoilla on 3000 euroa/varaus. Lisätietoja Svean Webpay-palvelusta.

Nettivaraus on aina sitova kauppa

Nettisivuiltamme varaaminen on mahdollista vain siten, että maksat vähintään varausmaksun / henkilö tai matkan koko hinnan kun kyseessä on äkkilähtö. Valitsemastasi maksutavasta riippumatta, matkavarauksesi sinun ja Deturin välillä on aina sitova. Näin on myös silloin kun olet valinnut maksutavaksi Svea laskutuksen tai erämaksun etkä ole vielä maksanut tai vastaanottanut SVEAn lasku postitse. Valittuasi Svea maksutavan hoidat laskutukseen liittyvät asiat suoraan Svean asiakaspalvelun kanssa.

SVEA asiakaspalvelu puh. 09-4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Matkavarauksen muutos- ja peruutustapauksissa noudatamme Yleisiä Matkapakettiehtoja ja Deturin erityis- ja lisäehtoja valitusta maksutavasta riippumatta. Matkaan liittyvissä muutoksissa ja peruutuksissa sinun tulee olla yhteydessä Deturin asiakaspalveluun puh. 09-68 99 88 77 tai detur@detur.fi. 

MAKSUTAVAT - avaa lisätiedot klikkaamalla palloa 

SVEA-lasku - kulutonta ja korotonta maksuaikaa 14 päivää
SVEA-laskun muuttaminen luotoksi
Svea erämaksu 3 - 36 kk

Yhteystiedot

Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi
www.sveawebpay.fi