Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Tietosuoja

Tietosuoja

Pidämme yksityisyydensuojaa arvossa ja suojaamme antamiasi henkilötietoja henkilötietolain edellyttämällä tavalla. 

Käsittelemme henkilötietoja verkkopalvelumme yhteydessä mm. matkan varaus- ja maksuvaiheessa. Henkilötietoja kertyy myös silloin kun rekisteröidyt palvelujemme käyttäjäksi tai osallistut erilaisiin vapaaehtoisiin toimintoihin kuten mielipidekyselyt. 

Kaikki tarjoamamme verkkomaksutavat ovat yleisesti sähköisessä kaupankäynnissä käytettyjä ja luotettavaksi todettuja. Varatun matkan voit maksaa Oma lomasi -osiossa turvallisesti SSL-salausprotokollaa käyttävällä maksuyhteydellä. Suojattu yhteys näkyy lukon kuvana selaimessa. Jos kirjaudut Oma lomani -osioon tietokoneella, jota muutkin käyttävät esim. kirjastossa, suosittelemme tyhjentämään selaimen välimuistin sivuilla vierailun jälkeen, samalla tavalla kuin toimit muulloinkin verkkopankkiasioinnin jälkeen.

Käyttäessäsi Deturin nettisivuja annat suostumuksesi evästeiden käyttöön evästekäytännön mukaisesti. 

Oikeutesi henkilötietolain mukaan ovat:

Tiedonsaanti

Sinulla on oikeus tietää henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä asioista sekä rekisteriselosteesta.

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus pyynnöstä saada tietää, mitä tietoja sinusta on henkilörekisterissä.

Oikeus saada tieto korjatuksi

Sinulla on oikeus vaatia rekisterinpitäjää korjaamaan rekisterissä oleva sinua koskeva tieto.

Kielto-oikeus

Sinulla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä sinua koskevia tietoja, suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Mikäli haluat käyttää oikeuksiasi, lähetä meille kirjallinen pyyntö allekirjoituksellasi varustettuna osoitteeseen Detur Finland Oy, Asiakasrekisteri, Lönnrotinkatu 18 A, 00120 Helsinki. Henkilötietolain mukaan tarkastus- ja korjauspyyntö on allekirjoitettava.

Sähköisen uutiskirjeen voi tilata kotisivulta ja postituslistalta voit poistua milloin tahansa haluat, klikkaamalla jokaisen kirjeen lopussa olevaa poistumislinkkiä. Jos haluat käyttää suoramarkkinoinnin kielto-oikeutta, voit lähettää meille kortin, kirjeen edellä mainittuun postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen info (at) detur.fi

Varaamme oikeuden muuttaa, lisätä, poistaa tietosuojan osia milloin tahansa ilman eri ilmoitusta päivittämällä ajankohtaisen tiedon nettisivuillemme.