Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset - UKK

Paljonko matkalaukku saa painaa?
Sallitun käsimatkatavaran ja ruumaan laitettavan matkatavaran paino sekä enimmäismitat vaihtelevat lentoyhtiökohtaisesti ja vastaukset kysymykseen löydät tältä sivulla.

Kauanko passi pitää olla voimassa kun matkustan...
Maakohtaisen vastauksen löydät passi- ja viisumisivulta.

Miten pääsen maksamaan matkan loppumaksun nettisivuillanne?
Nettisivumme yläosassa, äärimmäisenä oikealla, on otsikko "OMA LOMA". Klikkaa sitä ja kirjaudu sisään omalle varauksellesi. Syötä matkasi varausnumero ja oma postinumerosi, myös siinä tapauksessa että olet tehnyt varauksen netissä. Klikkaa kohtaa "maksaa"- Mikäli summat ovat tyhjänä/nollilla, ei maksettavaa ole jäljellä. Jos maksettavaa on, niin valitse seuraavaksi maksutapa, verkkopankki tai luottokorttimaksu. Verkkomaksamiseen tarvitset verkkopankkitunnukset ja avainlukulistan. Myös luottokorttimaksu varmistetaan verkkopankkitunnuksin.

Mitä maksutapoja voin käyttää?
1) Verkkopankki nettisivuillamme: DanskeBank, Nordea, Osuuspankki, S-pankki
2) Luottokortit AMEX, Diners, Visa, MasterCard. Maksutapalisä 3% Amex sekä Diners.
3) Pankkitilit (koska suoritus näkyy tilillä noin 2 pvän viiveellä, äkkilähtövarauksissa kuitti tulee toimittaa meille sähköpostin liitteenä tai faxilla)
Handelsbanken IBAN FI93 3131 1000 8601 83
Nooa Säästöpankki IBAN FI31 4405 0010 1796 80

Olen maksanut varausmaksun, milloin saan loppulaskun?
Loppumaksusta ei lähetetä laskua tai muistutusta erikseen. Kaikki loppumaksun maksamiseen tarvittavat tiedot ovat alkuperäisessä matkavahvistuksessa, jonka olet saanut heti varauksen jälkeen.

Lähetetäänkö minulle lentoliput?
Lentolippuja ei lähetetä erikseen. Matkavahvistus, jonka olet saanut sähköpostiisi automaattisesti nettivarauksen jälkeen, on myös lentolippu. Kun olet maksanut matkan kokonaisuudessaan, tulosta matkavahvistus mukaasi lentokentälle ja esitä se lähtöselvityksessä. Voit tilata matkavahvistuksen kirjepostissa palvelumaksua vastaan.

Voinko peruuttaa matkavarauksen netissä?
Kokonaan tai osittain maksettua varausta ei voi peruuttaa itse, vaan peruutuksesta tulee aina ottaa yhteys asiakaspalveluumme.

Saako alle 18-vuotias matkustaa ilman vanhempiaan?
Huoltajan tulee toimittaa alaikäisen matkustuslupalomake etukäteen matkanjärjestäjälle, lue lisäohjeet» 

Haluan ostaa lentoaterian ja valita istumapaikan ennakoon, miten toimin?
Lennon lisäpalvelut vaihtelevat lentoyhtiökohtaisesti. Palvelut varataan ja maksetaan tilaushetkellä lentoyhtiön omassa nettipalvelussa. Lisätietoa lentoyhtiöittäin & linkit lentoyhtiöiden lisäpalvelujen varaussivuille »