Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Valuutta ja arvoesineet

Matkavaluutta ja arvoesineet

Voit vaihtaa setelieuroja paikalliseksi valuutaksi saavuttuasi perille lomakohteeseen esim. hotelleissa, pankeissa, posteissa ja valuutanvaihtotoimistoissa. Myös lentoasemilla on valuutanvaihtopisteitä. Vinkki - korkeinta vaihtokurssia tarjoava piste ei aina ole kannattavin, sillä osa yrityksistä veloittaa lopuksi vaihtopalkkion.

Tunnusluvullisilla luottokorteilla voi nostaa kohteissa paikallista valuuttaa pankeista ja/tai automaateista. Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä ainakin suurissa kaupoissa ja hotelleissa.

Rahaa kannattaa pitää mukana vain kulloinkin tarvittava määrä. Passi, rahat ja muut arvoesineet kannattaa säilyttää hotellin tallelokerossa. Useimmat vakuutukset eivät korvaa käteisen rahan katoamista. Suomesta saa viedä ulko- ja kotimaan rahaa rajoituksetta (ilmoitusvelvollisuus mikäli yli 10 000 €).

Huomioithan, että Tunisian valuuttaa ei saa viedä maasta eikä tuoda maahan. Jäljelle jääneet dinaarit tulee vaihtaa euroiksi/toiseen valuuttaan viimeistään Monastirin lentoasemalla.